Tunne Väri - Nostalginen tyyli

Tunne Väri - Nostalginen

Nostalgia – tuo sentimentaalinen kaipaus entisen ajan tai paikan onnellisuuteen – toimii herkullisena inspiraation lähteenä myös kodin muodonmuutoksessa.

Nostalgiset väripaletit ovat aina ajankohtaisia, joten käännä katseesi menneisyyteen ja valitse suosikkisi lempeän luonnonläheisistä sävyistä. Inspiroidu Tikkurilan Nostalgia-tyylistä, johon lukeutuu niin rauhoittavia hiekan ja ruskean sävyjä kuin murrettua punaista ja vihreää.

Hurmaannu 1960- ja 70-lukujen huolettomasta tyylikkyydestä

Nostalgiselle tyylille luonteenomaista ovat lämpimän maanläheisillä väreillä maalatut huoneet ja menneiden aikojen kaunis, ajaton design. Tyylin avainvärit muistuttavat menneisyydestä ja huoneista, joissa aikoja sitten vietettiin huolettomia hetkiä.

Hae inspiraatiota 1960- ja 70-lukujen upeista kodeista, ja ota askel kohti rohkeampaa kokonaisuutta. Takuuvarma keino tuoda arkeesi tuulahdus menneiden vuosien huoletonta tunnelmaa on maalata koko tila samalla värillä.

Tunne Väri - Nostalginen tyyli
Tunne Väri - Nostalginen tyyli

Ikoniset värit sitovat yhteen uuden ja vanhan

Ikonisilla keltaisen, oranssin, punaisen ja vihreän murretuilla sävyillä sidot eri aikakausien elementit tyylikkäästi yhteen. Astu rohkeasti pois harmaan ja valkoisen mukavuusalueelta, ja valitse kotisi upeat, nostalgiset sävyt.

Mielenkiintoisessa kodissa uusi yhdistyy vanhaan persoonallisella tavalla. Anna viime vuosisadan hengen näkyä yksityiskohdissa ja sisustuselementeissä, ja valitse retron sekaan myös uusia huonekaluja. Lämpimät puusävyt ovat erottamaton osa menneen ajan tyyliä, ja ne näyttävät hurmaavalta keltaisen, ruskean ja vihreän värisiä seiniä vasten. Yhdistä siis rohkeasti puunvärisiin lattioihisi näyttäviä värejä!

 Tunne väri nostalginen tyyli
Tunne Väri - Nostalginen tyyli

Nostalgisen tyylin avainvärit

Tyylin väripaletin vaaleat X394 Lakeus, H456 Himmeli ja X457 Apatiitti ovat luottosävysi, kun tahdot luoda lempeän rauhallista tunnelmaa kotiisi. Nostalgisen tyylin rohkeampaa puolta edustavat korostusvärit N405 Ruukku, L396 Mehiläisvaha ja M386 Amazon.
 

Olohuone, jota vasten pidellään käsissä kännykän näyttöä kameratoiminnolla Colour Master

Kokeile Tunne Väri -kokoelman tyyliä kotona ja helpota valintaa!

Tunne Väri -kokoelman sävyjä pääset kokeilemaan virtuaalisesti vaikka heti lataamalla Tikkurila Colour Master -sovelluksen! 

Colour It -sävytesterin yhden tai kolmen sävyn testipurkeilla voit koemaalata jopa neliömetrin kokoisen alueen ja näet, miten väri toimii päivänvalosta iltahämärään. Myös reilun kokoinen ja täsmällisesti sävyn toistava A4-värimalli auttaa hahmottamaan sävyn vielä paremmin kuin pienemmät väriliuskat.

Tilaa värimateriaaleja >>
Lataa Colour Master -sovellus >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi