Tunne Väri - Kokeileva
Uusi inspiraatio ja ideat ovat aina aivan nurkan takana, joten miksei ryhtyä tuumasta toimeen? Kokeileva tyyli rakentuu yllättävistä, eloisista ja katseenkääntävistä yhdistelmistä - ja pelottomasta värinkäytöstä.

Kokeilevalle sisustajalle koti on leikkikenttä. Elämä on liian lyhyt vakavaan sisustamiseen, ja kun inspiraatio iskee, sitä on seurattava. Kokeileva tyyli on puhdasta itseilmaisua ja iloa.

Kun suunnittelet kotiasi kokeilevaan tyyliin, unohda säännöt ja seuraa intuitiotasi. Jos värivalinnat kiinnostavat, inspiroivat ja saavat sinut hymyilemään, kokonaisuus toimii kyllä. Energiset, leikkisät värit tuovat kotiin positiivista energiaa ja luovat kiinnostavia tiloja yhdessä persoonallisten kalusteiden ja sisustuslöytöjen kanssa.

Odota odottamatonta

Kokeilevaan tyyliin sisustetut kodit ovat niitä, joista löydät yllättäviä sävyjä ikkunakehyksistä, lattialistoista ja tuunatuista huonekaluista, sekä rohkeita värivalintoja perinteisesti neutraaleilta pinnoilta. Tunnetko vaaleanpunaisen vaiheen olevan tuloillaan? Anna palaa!

Tutki värikokeilujen lisäksi minkälaisia mahdollisuuksia eri tekstuurit ja kiiltoasteet tuovat sekä maalipintoihin että sisustusmateriaaleihin. Leiki himmeän ja kiiltävän kontrastilla ja yhdistä leikkisät värit rakkaimpiin esineisiin.

 

 

Kokeilevan tyylin avainvärit

Täältä et löydä beigeä! Herkullisia perusvärejä tähän tyyliin ovat K503 Palatsi, H300 Lemonade ja Y383 Kurkku. Sävyt ovat kevyitä ja aurinkoisia ja sopivat täydellisesti suurille pinnoille, kuten seinille, katoille ja lattioille.

Lisää tehosteita ja vie väripalettisi rohkea askel pidemmälle tuomalla valikoimaan H353 Lemmikki, K319 Flamingo, M339 Tango tai L392 Dukaatti.

Tutustu koko Tunne Väri 2020 -värikokoelmaan tästä >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.