Tunne Väri - Kokeileva tyyli

Tunne Väri - Kokeileva

Uusi inspiraatio ja ideat ovat aina aivan nurkan takana, joten miksei ryhtyä tuumasta toimeen? Kokeileva tyyli rakentuu yllättävistä, eloisista ja katseenkääntävistä yhdistelmistä.

Kokeilevalle sisustajalle koti on leikkikenttä. Elämä on liian lyhyt vakavaan sisustamiseen, ja kun inspiraatio iskee, sitä on seurattava. Kokeileva tyyli on puhdasta itseilmaisua ja iloa.

Kun suunnittelet kotiasi kokeilevaan tyyliin, unohda säännöt ja seuraa intuitiotasi. Jos värivalinnat kiinnostavat, inspiroivat ja saavat sinut hymyilemään, kokonaisuus toimii kyllä. Energiset, leikkisät värit tuovat kotiin positiivista energiaa ja luovat kiinnostavia tiloja yhdessä persoonallisten kalusteiden ja sisustuslöytöjen kanssa.

Tunne Väri - Kokeileva

Odota odottamatonta

Kokeilevaan tyyliin sisustetut kodit ovat niitä, joista löydät yllättäviä sävyjä ikkunakehyksistä, lattialistoista ja tuunatuista huonekaluista, sekä rohkeita värivalintoja perinteisesti neutraaleilta pinnoilta. Tunnetko vaaleanpunaisen vaiheen olevan tuloillaan? Anna palaa!

Tutki värikokeilujen lisäksi minkälaisia mahdollisuuksia eri tekstuurit ja kiiltoasteet tuovat sekä maalipintoihin että sisustusmateriaaleihin. Leiki himmeän ja kiiltävän kontrastilla ja yhdistä leikkisät värit rakkaimpiin esineisiin.

tunne väri kokeileva tyyli
tunne väri kokeileva tyyli

Kokeilevan tyylin avainvärit

Täältä et löydä beigeä! Herkullisia perusvärejä tähän tyyliin ovat K503 Palatsi, H300 Lemonade ja Y383 Kurkku. Sävyt ovat kevyitä ja aurinkoisia ja sopivat täydellisesti suurille pinnoille, kuten seinille, katoille ja lattioille.

Lisää tehosteita ja vie väripalettisi rohkea askel pidemmälle tuomalla valikoimaan H353 Lemmikki, K319 Flamingo, M339 Tango tai L392 Dukaatti.

Olohuone, jota vasten pidellään käsissä kännykän näyttöä Colour Master

Kokeile Tunne Väri -kokoelman tyyliä kotona ja helpota valintaa!

Tunne Väri -kokoelman sävyjä pääset kokeilemaan virtuaalisesti vaikka heti lataamalla Tikkurila Colour Master -sovelluksen! 

Colour It -sävytesterin yhden tai kolmen sävyn testipurkeilla voit koemaalata jopa neliömetrin kokoisen alueen ja näet, miten väri toimii päivänvalosta iltahämärään. Myös reilun kokoinen ja täsmällisesti sävyn toistava A4-värimalli auttaa hahmottamaan sävyn vielä paremmin kuin pienemmät väriliuskat.

Tilaa värimateriaaleja >>
Lataa Colour Master -sovellus >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi