Harmaa tehosteseinä olohuoneeseen

Harmaa tehosteseinä olohuoneeseen

But I'm a human not a sandwich -blogin Iina maalasi olohuoneeseen harmaan tehosteseinän suositulla Laasti-sävyllä.
Lopputuloksesta tuli tasainen ja kaunis

Iina maalasi tehosteseinän olohuoneeseen täyshimmeällä Harmony-sisustusmaalilla, sävynä suosittu Laasti X487. Kuulaan harmaa seinä tuo syvyyttä tilaan ja täyshimmeällä maalilla saatiin näyttävä lopputulos. Sävy Laasti toistuu täsmälleen samanlaisena seinässä kun se sävytetään Tikkurilan sisäseinämaaliin. 

Seinät maalattiin Harmony-sisustusmaalilla, jolloin lopputulos on kauniin himmeä.

"Maalattiin olkkarin seinä kahteen kertaan täyshimmeällä Harmony-maalilla, ja lopputuloksesta tuli tasainen ja kaunis. Me haluttiin täyshimmeä ja hillitty maali, sillä seinä on telkkarin takana ja ei ole kivaa jos siellä on jotain mikä häiritsee silmää kun yrittää seurata ohjelmaa."

Iina, But I'm a Human not a Sandwich

VINKKI: Helpota värin valintaa A4-kokoisilla värimalleilla, niin koemaalausta ei tarvitse tehdä. Toinen vaihtoehto löytää Se oikea sävy on kokeilla sävytestereitä. Sävytesterit sisältävät kolme testerikokoista maalipurkkia valitsemissasi sävyissä.

Tilaa A4-värimalli ja sävytesteri täältä >>

Laastinharmaa olohuoneen seinä

Olohuone ennen ja jälkeen muutoksen

OLOHUONE ENNEN
OLOHUONE ENNEN
OLOHUONE JÄLKEEN
OLOHUONE JÄLKEEN

Näin toteutat idean: seinän maalaus

Luo uusi ilme olohuoneeseen jopa parissa tunnissa. 

pese seinät ennen maalausta

1. Puhdista

Pyyhi seinän pinta ennen käsittelyä. Jos seinä on selvästi likainen, pese pinta Tikkurilan Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.

suojaa lattiat ja muut pinnat ennen maalausta

2. Suojaa

Suojaa lattia tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta. Teippaa listat ja pistorasiat maalarinteipillä. Jos joudut tasoittamaan seinäpintaa tai aiempi maalipinta on tumma väriltään, maalaa pinta ensin Varma-pohjamaalilla. Varma-maalin sävy kannattaa valita lähelle uuden pintamaalin sävyä.

maalaa seinät telalla

3. Maalaa

Sekoita Harmony-sisustusmaali ja maalaa seinä kahteen kertaan täyshimmeäksi. Harmony on päällemaalattavissa 1–2 tunnin kuluessa maalaamisesta, joten saat seinän muutamassa tunnissa valmiiksi.

But I'm a Human not a Sandwich blogger Iina

IDEAN TOTEUTTAJA: But I'm a Human not a Sandwich

Blogia kirjoittaa kahden tytön äiti Iina Helsingistä. Täällä tehdään arjesta kauniimpaa, esitellään niin lasten kuin aikuistenkin tyyliä, sisustetaan, pohditaan kasvatusta, kokataan, ihmetellään parisuhdetta ja otetaan kantaa ajankohtaisiin aiheisiin.

Lue Iinan mietteet projektista blogissa >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi