Kylpyhuone, jossa keltaiseksi ja harmaaksi maalatut laatat

Helppo kylpyhuoneen muodonmuutos

Kaakeleiden maalaus on helpoin ja nopein tapa raikastaa kylpyhuoneen ilme.

Kyllästyttääkö kylpyhuoneen vanha ilme? Tiesitkö, että yhdellä maalipurkilla, yksinkertaisilla työkaluilla, kuten siveltimellä ja huopatelalla sekä muutamilla väri-ideoilla voit helposti päivittää kylpyhuoneen ilmeen itse!

Tikkurilan uusi Luja Ceramic Tiles -kaakelimaali on suunniteltu helppoon ja edulliseen kylpyhuoneen ja keittiön ilmeen uudistamiseen. Kaakelimaali on sävytettävissä mihin tahansa Tikkurilan tuhansista sisävärikarttojen sävyistä, joten mahdollisuutesi ovat lähes rajattomat. Etsit sitten raikasta ja kevyttä spa-tunnelmaa tai tasapainoista ja tummaa sävyä, joka tekee tilasta pehmeän ja kodikkaan, löydät värikartoistamme varmasti mieleisesi.

Katso, kuinka vanha kylpyhuone saa uuden raikkaan ilmeen:

Valkoisen sävyiset kylpyhuoneen seinälaatat
Ennen muodonmuutosta
Kirkas kylpyhuone maalattu keltaisella ja harmaalla sävyllä
Muodonmuutoksen jälkeen
Valkoisen sävyiset kylpyhuoneen seinälaatat

Ennen: Vanhanaikainen ja tylsä

Kylpyhuone, jossa oli vanhat 90-luvun kalpeat, harmahtavan valkoiset laatat kaipasi raikastusta. Vaikka tila on suhteellisen suuri, se ei kuitenkaan tuntunut kotoistalta eikä tilavalta. Vaalea väri teki siitä itse asiassa hieman synkän.

Nainen keltaiseksi maalatussa kylpyhuoneessa

Jälkeen: Raikas ja persoonallinen

Kylpyhuone herätettiin henkiin maalaamalla sen seinät raikkaalla keltaisella H300 Lemonadella ja rauhallisella harmaalla X487 Laastilla. Raikas väriyhdistelmä yhdessä päivitetyn sisustuksen kanssa teki huoneesta kodikkaan ja viihtyisän. Mustat korostevärit hyllyillä ja lattialla toivat tilaan syvyyttä, ja seinien kirkas tausta nosti kauniit yksityiskohdat, kuten korit ja kukkaruukut esiin.

Musta hylly keltaiseksi maalatun kylpyhuoneen kaakeliseinän edessä

Jos kaipaat isompaa muutosta, voit laattojen maalaamisen lisäksi harkita sisustuksen vaihtamista, valaistuksen lisäämistä tai esimerkiksi vanhan lattian peittämistä puulaatoilla. Ja samalla, kun säästät rahaa siinä, että laattoja ei tarvitse vaihtaa uusiin, voi esimerkiksi uusi pesuallas tai suihkunpää olla hyvä vaihtoehto.

Nainen keltaiseksi maalatussa kylpyhuoneessa

Kylpyhuoneen muodonmuutosprojekti

Kun on kyse kodistasi, voit valita juuri sellaisen tyylin ja värit, joiden keskellä sinun on hyvä olla. Valitse juuri niin villit tai minimalistiset sävyt ja sisustus kuin itse haluat. Esimerkiksi kylpyhuoneen kaakeleille voit valita yhden värin tai yhdistellä useita. Löydä inspiraatiota sisustustyylistäsi ja suosikkisävyistäsi.

Maalin etuna on, että sen avulla kylpyhuoneen remontointi on mahdollista kaikille, jos vain uskallat tarttua telaan. Käytännössä laattojen maalaus ei juurikaan eroa seinän maalaamisesta.

Miten muodonmuutos onnistuu? Katso video, josta näet vaihe vaiheelta, miten työ toteutetaan. 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi