Maalaa istutuslaatikot myrkyttömällä puuöljyllä

Kaipaako parveke, terassi tai piha piristystä? Tuunaa tyylikkäät kukka- tai istutuslaatikot iltapäivän kuluessa Patio Verso -puuöljyn avulla. Kukoistavat kukkalaatikot tuovat iloa pitkälle syksyyn.

Täsmätuote kukka- ja istutuslaatikoiden maalaamiseen

Kukka- ja istutustuslaatikon voi maalata Patio Verso -puuöljyllä. Patio Verso on kehitetty erityisesti istutuslaatikoita ja kasvihuoneen puurakenteita ajatellen. Se suojaa pintaa ja antaa sille tyylikkään ja siistin sävyn. Puuöljy on myrkytön, joten voit rauhassa käyttää sitä istutuslaatikoihin, joissa kasvatetaan syötäväksi tarkoitettuja kasveja.

Ihastu tarkoin valittuihin sävyihin

Patio Versosta on saatavilla kolme valmisväriä: Hiilenmusta, Ladonharmaa ja Kaarnanruskea.

Kaarnanruskea istutuslaatikko

Kaarnanruskea istutuslaatikko muistuttaa puun kuoresta, joka loistaa eri ruskean sävyissä auringon osuessa siihen. Kaarnanruskea on kotoisa sävy, joka sopii etenkin tummalle terassille, mutta myös luonnon keskelle. Ruskea väri tuo kauniisti kasvien vihreyden ja värit esiin. 

Hiilenmusta istutuslaatikko

Hiilenharmaa on tyylikäs värivalinta istutuslaatikolle. Se erottuu ympäröivästä luonnosta ja luo kauniin kehyksen värikkäille kasveille ja kukille. 

Ladonharmaa istutuslaatikko

Harmoninen harmaa on suomalaisten suosikki. Ladonharmaa istutuslaatikko korostaa ympäröiviä värejä ja tekee tunnelmasta hieman rustiikkisen. Se on täydellinen valinta maalaisromanttiselle mökkipihalle tai mökin terassille. 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi