Ideoita lastenhuoneen sisustukseen

Katso kotia lapsen silmin

Luo väreillä lapsellesi inspiroiva ja innostava ympäristö, jossa on hyvä niin leikkiä, opiskella kuin rentoutuakin. Tutustu kolmeen eri väriteemaan: rento rantapäivä, unelmien lomamatka sekä metsäseikkailut ja inspiroidu!

Kuinka sisustaa lastenhuone?

Ei ole olemassa yhtä oikeaa tai väärää tapaa sisustaa lastenhuonetta, mutta on miljoonia tapoja etsiä inspiraatiota ja luovia ratkaisuja. Muista olla leikkisä ja katsoa asioita myös lapsen näkökulmasta, ehkä jopa pieni lapsenmielisyys auttaa!

Lapsi majassa vihreässä lastenhuoneessa

Näin luot värikkään lastenhuoneen

Tasapainottelu sinun värimieltymystesi ja lapsesi sisustustoiveiden välillä voi tuntua mahdottomalta tehtävältä. Tähän on kuitenkin helppo ratkaisu: ota hieman rennommin! Löydätte yhteisen näkemyksen varmasti juttelemalla ja leikkimällä yhdessä värinäytteillä. Anna itsellesi lupa ajatella kuin lapsi, ja laajenna näkökulmaasi värien suhteen. Värien yhdistely on rajattomien mahdollisuuksien maailma.

Lue vinkkejä täältä

Tilaa Tikkurilan uutiskirje ja inspiroidu!
Tilaa uutiskirje
Tikkurila Colour Master -sovellus

Kokeile värejä lastenhuoneen seinille Tikkurila Colour Master -sovelluksella

Herätä lastenhuoneen sisustusideat eloon Tikkurila Colour Master -sovelluksella. Sovelluksen avulla voit kokeilla napin painalluksella, miltä eri värit näyttäisivät lastenhuoneen seinillä.

Lataa sovellus ja päästä luovuutesi valloilleen.

Lataa Google Playsta        
Lataa App Storesta

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi