Earthy and soothing study

Maaläheinen ja rauhoittava työhuone

Valkoinen Harmaja -blogin Suvin työhuoneesta muotoutui rauhallinen tila luovuudelle, kun seinät maalattiin himmeän maanläheisiksi. Samalla huoneeseen rakennettiin vaihtuvia asetelmia varten trendikäs podium. Sekä seinien, että podiumin sävyt löytyivät Color Now 2018 Minerals -värikokoelmasta.

Rauhallinen tila luovuudelle

Suvin työhuoneen ilme muuttui kutsuvan maanläheiseksi, kun seinät maalattiin täyshimmeällä Tikkurila Harmony -sisustusmaalilla. Himmeän hienostunut pinta toistaa valitun sävyn, V484 Ajopuu pehmeän luonnollista tuntua.

rauhoittava työtila

Mielenkiintoa tilaan saatiin rakentamalla työhuoneeseen nyt pinnalla oleva podium. Pilarin päälle voi rakentaa vaihtuvia asetelmia ja se on hyvä laskutaso kasveille ja maljakoille. Myös uusi kaluste sai pintaansa pehmeän vaalean sävyn. Y458 Merinosointuu kauniisti seinien sävyyn ja maalattuna himmeän pinnan antavalla Helmi 10 -kalustemaalilla pehmeän vaalea pinta myös kestää aikaa ja kulutusta. 

työhuone ennen maalausta
Työhuone ennen maalausta
työhuone maalauksen jälkeen
Työhuone maalauksen jälkeen

Näin toteutat idean

Täyshimmeä Tikkurila Harmony -sisustusmaali kuivuu nopeasti ja peittävää jälkeä syntyy jo muutamalla kerroksella. Työhuoneelle saadaan uusi rauhallisen pehmeä tunnelma jo viikonlopun aikana, sillä myös podiumissa käytetty Helmi 10 -kalustemaali kuivuu nopeasti, eikä jätä jälkeensä voimakasta maalin tuoksua. 

Työhuoneen seinien maalaus täyshimmeiksi

Pese seinät ennen maalausta

1. PUHDISTA


Puhdista maalattavat pinnat Tikkurila Seinäpesu -puhdistusaineella. Tarvittaessa kittaa ja hio kolot ja kuopat seinäpinnalta pinnalle ja koloille parhaiten soveltuvalla tasoitteella.

pohjamaalaa seinät

2. POHJAMAALAA

Tikkurila Varma -pohjamaali soveltuu erityisen hyvin tilaan, jossa pinnalta vaaditaan hyvää kestävyyttä. Lisäksi jo ennalta maalatut pinnat saavat hyvän pohjan uudelle maalikerrokselle. Sävytä täyshimmeä Tikkurila Varma samaan sävyyn pintamaalin kanssa, jotta saat peittävää pintaa vähemmillä kerroksilla.

seinien pintamaalaus

3. MAALAA

Maalaa pinta 1-2 kertaa Tikkurila Harmony -sisustusmaalilla. Käytä maalauksessa apuna telaa ja jatkovartta.

Podiumilla ilmettä työhuoneeseen

Podium, eli pilarikoroke on trendikäs sisustuselementti, jonka päälle voi rakentaa erilaisia asetelmia ja siten luoda sisustukseen tasoja. Voit rakentaa podiumin monesta materiaalista, esimerkiksi vanerista, laminaatti- , lastu- tai kipsilevystä. Podiumin maalauksessa käytettiin Otex Akva -tartuntapohjamaalia sekä Helmi 10 -kalustemaalia.

Podiumin pesu

1. PUHDISTA


Puhdista maalattavat pinnat Tikkurila Seinäpesu -puhdistusaineella. Tarvittaessa kittaa ja hio kolot ja kuopat seinäpinnalta pinnalle ja koloille parhaiten soveltuvalla tasoitteella.

pohjamaalaa podium

2. POHJAMAALAA

Pohjamaalaa podiumin pinta Otex Akva -tartuntapohjamaalilla. Sävytä pohjamaali pintamaalin sävyyn, jotta saat peittävää pintaa vähemmillä kerroksilla.

pintamaalaa podium

3. MAALAA

Maalaa podium 1-2 kertaa Helmi 10 -kalustemaalilla.

blog Valkoinen Harmaja

IDEAN TOTEUTTAJA: Valkoinen Harmaja

Valkoinen Harmaja intohimolla sisustukseen suhtautuvan Suvi Melender-Låglandin sisustusblogiklassikko. Lukijoidensa rakastama ja arvostama blogi pitää sisällään tunnelmointia, runsasta kodikkuutta ja aina myös niitä kuumimpia sisustustrendejä, joista sisustuksesta kiinnostuneen tulee olla tietoinen. Kaikki tämä aidosti, rennosti ja skandinaavista sisustustyyliä arvostaen.

Inspiroidu Suvin blogista >>

 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi