Vaalean sävyinen olohuone

Raikasta olohuone Tikkurilan Valkoisella

Kevät sai Oblik. -blogin Jutan kaipaamaan valoisuutta olohuoneeseen ja seinät vaihtoivat sävyä raikkaan valkoiseen.

Valkoisen valinta oli helppoa

Valkoisen värin valinta voi tuntua haastavalta. Jutta luotti Tikkurilan väriasiantuntijoiden valintaan ja maalasi olohuoneen pehmeänvalkoiseksi Tikkurilan Valkoinen -sävyllä. Täyshimmeä Harmony-sisustusmaali toistaa Tikkurilan Valkoisen hienostuneen lämmön juuri oikealla tavalla. Uusi valkoinen sävy sopii täydellisesti yhteen listavalkoisten ovien ja listojen kanssa.

 

valkoinen olohuone

Tikkurilan Valkoinen on helppo tausta monenlaiselle sisustamiselle ja se sopii hienosti yhteen listavalkoisen kanssa toisin kuin perinteinen harmahtava maalarinvalkoinen. Tikkurilan Valkoisen peittokyky on myös erinomainen. Tikkurilan Valkoisen voi sävyttää Tikkurilan sisäseinämaaleihin.

VINKKI! Helpota värin valintaa. Nyt voit tilata Tikkurilan värimalleja A4-koossa ja koemaalausta ei tarvitse tehdä.

Tilaa iso A4-värimalli tästä >>

valkoinen olohuone jossa maalauksia seinällä
olohuone ennen maalausta
Ennen maalausta
olohuone maalaukse jälkeen
Maalauksen jälkeen

Näin toteutat idean

Vaihda huoneen seinät raikkaan valkoiseksi muutamassa tunnissa.

pese ja puhdista seinäpinnat

1. Puhdista

Pyyhi seinän pinta. Jos pinta on selvästi likainen, pese pinnat Tikkurilan Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.

suojaa ei maalattavat pinnat

2. Suojaa

Suojaa lattia tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta. Teippaa listat ja pistorasiat maalarinteipillä. Jos jouduit tasoittamaan seinäpintaa tai aiempi maalipinta on tumma väriltään, maalaa pinta ensin Varma-pohjamaalilla. Varma-maalin sävy kannattaa valita lähelle uuden pintamaalin sävyä.

seinän maalaus siveltimellä

3. Maalaa siveltimellä

Sekoita Harmony-sisustusmaali ja kaada maalia muovipussilla päällystettyyn telakaukaloon. Näin mahdollisesti jäljelle jäänyt maali on helppo kaataa takaisin purkkiin.

Maalaa seinän reunat siveltimellä, niin saat viimeistellyn lopputuloksen. 

 

seinän maalaus telalla

4. Maalaa telalla

Maalaa seinä kahteen kertaan täyshimmeäksi telalla ja jatkovarrella. Harmony on päällemaalattavissa 1-2 tunnin kuluessa maalaamisesta.

.

IDEAN TOTEUTTAJA: Oblik.fi -blogin Jutta

Bloggaaja Jutta Karihtala on tuleva muotoilija, sisustusstailaaja, yksityiskohtien rakastaja, tee-se-itse-projektien toteuttaja ja ennenkaikkea intohimoinen sisustaja. Oblik. on sisustusblogi, jossa jaetaan ideoita hymy huulilla ja pilke silmäkulmassa.

Lue Jutan mietteet projektista blogissa >>

 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi