Klassinen tiiliseinä modernilla twistillä

Tiiliseinät ovat pitkään olleet suosittu valinta sisustuksessa tehosteseinäksi, ja niiden ajaton tyylikkyys ei näytä hiipuvan. Tiilet tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia erilaisten tyylien toteuttamiseen. Katso ideat!

Moderni tiiliseinä huoneen katseenvangitsijana ja tehosteseinänä

Yksi moderni tapa käyttää tiiltä sisustuksessa on maalata tiiliseinä. Esimerkiksi pastellinvärinen tai metallinhohtoinen maali tekee huoneesta varmasti persoonallisen.

Toinen moderni muunnelma on käyttää vain osittaista tiiliseinää. Sen sijaan että peittäisit koko seinän tiilellä, voit luoda korostetun alueen esimerkiksi takan ympärille tai keittiön välitilaan. Tämä luo mielenkiintoisen kontrastin muihin seinämateriaaleihin ja antaa tilalle modernia tyylikkyyttä.

Moderni muunnelma perinteisestä tiiliseinästä tehosteseinänä voi myös sisältää muita materiaaleja ja elementtejä. Voit yhdistää tiilen esimerkiksi puuhun tai betoniin luodaksesi industriaalisen tyylin. 

Musta olohuoneen tehosteseinä tiilestä

Miksi tiiliseinät ovat ajattoman tyylikkäitä sisustuksessa

Tiiliseinät ovat pitkään olleet suosittu valinta sisustuksessa, ja niiden ajaton tyylikkyys ei näytä hiipuvan. Tiiliseinä luo tilaan lämpöä ja luonnetta. Tiili on luonnollinen materiaali, joka luo kodikasta tunnelmaa ja antaa tilalle persoonallisuutta. Sen rouhea pinta ja erilaiset sävyt tekevät siitä mielenkiintoisen elementin sisustuksessa. Yhdistämällä klassisen tiiliseinän ja värikkään tehosteseinän luot tilasta oman näköisesi. 

Uusia ideoita tiilestä

Käytä tiiltä vain osassa seinää. Esimerkiksi kuvan asunnossa on jätetty vanha tiiliseinä koristamaan katonrajaa. Maalaamalla tiilet valkoiseksi, voit luoda huoneeseen modernin ja raikkaan ilmeen. Valkoinen tai vaalea maali antaa tilalle valoisuutta ja avaruutta.

Tikkurila Colour Master -sovellus

Kokeile sävyjä kotisi seinille

Herätä sävyt henkiin Tikkurila Color Master -sovelluksella. Sovelluksemme avulla voit kokeilla miltä eri värit näyttäisivät juuri sinun seinilläsi.

Lataa nyt ja päästä luovuutesi valloilleen.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi