Joulun 2022 värit

Luo täydelliset puitteet iloiselle joululle viettämällä aikaa läheisten kanssa Tikkurilan Vuoden värin V413 Ruusun hetken ympäröimänä. Pehmeä sävy, joka huokuu lämpöä ja hyväntahtoisuutta.

Vietä aikaa läheistesi kanssa

Vaihtamalla klassisen joulunpunaisen hillitympään vaaleampaan sävyyn luot virkistävän, mutta kuitenkin samaan aikaan nostalgisen tunnelman jouluun. Pehmeä roosan sävy sopii hyvin yhteen sekä vaaleampien että tummempien sävyjen kanssa. Kokeile yhdistää V413 Ruusun hetki esimerkiksi persikkaisen ja vaalean Y406 Rivieran kanssa, kuten kuvassa. Lisää mukaan ripaus tummaa sävyä, kuten M449 Luolaa esimerkiksi seinälistaan terävöittämään kokonaistunnelmaa.

Lämmin ja rauhoittava sävy jouluun

Lämpimät, syvät ja rauhoittavat sävyt ovat täydellisiä jouluun. Ne luovat miellyttävän tunnelman, kun on aika pysähtyä hetkeksi. L478 Tuulihaukka, maanläheinen ruskea ripauksella kylmää punaista on kaunis pari V413 Ruusun hetken kanssa. Se on maanläheinen, mutta silti moderni yhdistemä, johon on helppo yhdistää muuta jouluista sisustusta.
Kun tunnelma on oikea, pieniin hetkiin keskittyminen tekee joulusta taianomaisen. Lisää sekaan vain muutama kynttilä, mistelinoksa tai joulukranssi.
Tutustu Color Now 2023 -värikokoelmaan
Tikkurila Colour Master

Löydä täydelliset sävyt sinun jouluusi Colour Master -sovelluksella

Loimme asiantuntijoidemme avustuksella Colour Master -sovelluksen inspiraation lähteeksi, jossa voit herättää villeimmätkin väri-ideasi eloon. Haluamme rohkaista sinua leikkimään eri väreillä – inspiroidu väriaiheisesta sisällöstä, päästä luovuutesi valloilleen ja kokeile miltä eri sävyt näyttäisivät sinun kotisi seinillä.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi