Laventelipelloilta trendiväriksi

Laventelipeltojen väriloistosta muistuttava violetti on lumonnut meidät kaikki ja violetista onkin tullut yksi trendiväreistä. Tutustu Tikkurilan suosituimpiin violetteihin sävyihin ja maalaa niillä kotisi.

Olemme todistaneet violetin värin nousua kaikkialla mukaan lukien sisustamisessa. Monipuolinen violetti täydentää kauniisti kodin muita värejä yksityiskohdissa, mutta se sopii myös huoneen pääväriksi suurille pinnoille. Violetilla luot tilaan harmonisen, rauhoittavan ja hienovaraisen tunnelman. 

Jatka lukemista ja ihastu valitsemiimme violetteihin sävyihin

Tunne syreenin tuoksu

Luo tilaan utuinen tunnelma harmahtavalla liilalla J426 Syreenillä. Viileydestään huolimatta se kutsuu luokseen ja rauhoittaa tilaa. Voit maalata sillä koko huoneen huonekaluja myöten tai korostaa huoneen yksityiskohtia. Syreeni toimii myös täydellisesti yhdessä ristiriitaisten värien kanssa, kuten L418 Nektarin kanssa. 

Herkkä ja hienovarainen J462 Syreeni

Tunne syreenin vieno ja makea tuoksu. Utuinen ja harmaaseen taittava J462 Syreeni kutsuu sinua luokseen kylmyydestään huolimatta.

Herkkä ja lempeä Orvokki

Jos etsit hieman rauhoittavampaa violetin sävyä, valitse Y344 Orvokki. Tämä ihastuttava sävy lisää tilaan herkkyyttä, olematta liian hallitseva. Täydennä lempeää Orvokkia muilla rauhoittavilla sävyillä. Kokeile esimerkiksi vaaleaa sitruunaisen keltaista F306 Sorbettia tai pehmeää vaalean vihreää G385 Muusaa

Trendikäs ja hauska laventeli

Maalaa tila X344 Menuetilla ja tunne laventelin tuoksu kaikkialla. Menuetti on hauska, kirkas ja vivahteikas violetti, joka kohottaa koko tilan tunnelmaa. Se saa katsojan ihastelemaan koko tilaa, eikä vain väriä itsessään. X344 Menuetin parhaita puolia on, että sen voi yhdistää muihin kirkkaisiin väreihin ja sisustuselementteihin.

Colour Master -sovellus

Löydä täydelliset violetit sävyt sisäseinillesi Colour Master -sovelluksen avulla

Herätä violetin parhaat sävyt henkiin Tikkurila Color Master -sovelluksella. Sovelluksemme avulla voit kokeilla miltä eri värit näyttäisivät seinilläsi.

Lataa nyt ja päästä luovuutesi valloilleen.

Maalaa violetti unelma

Löytääksesi täydellisen violetin sävyn, tutustu kaikkiin valitsemiimme violetin sävyihin Tunne Väri 2020- värikokoelmasta. Sieltä löydät lisää violetin sävyjä mukaan lukien tummempia violetteja, jolla voit luoda kotiisi sinun violetin unelmasi. 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi