Kauneimmat valkoisen sävyt sisäseiniin

Valkoinen on yksi klassisimmista seinäväreistä, ja sen hienostunut ja ajaton ilme on monien suosikki. Löydä valkoisen monet ulottuvuudet ja tutustu Tikkurilan kauneimpiin valkoisen sävyihin.

Kauniit valkoisen sävyt sisäseiniin

Valkoinen on värinä raikas, tyylikäs ja monipuolinen. Se toimii melkein minkä tahansa sisustustyylin ja väripaletin kanssa – kunhan vain löydät sinun kotiisi sopivan sävyn. 

Lue lisää täydellisen valkoisen sävyn valinnasta >>

Valkoisesta on olemassa paljon eri sävyjä ja vivahteita. Esittelemme tässä artikkelissa kauneimpia valkoisen sävyjä erilaisiin sisustustyyleihin ja valaistusolosuhteisiin sopiviksi. Lisää valkoisen sävyjä löydät esimerkiksi Tunne Väri -värikartasta

Sopivan sävyn löytäminen on helpompaa, kun ymmärrät eron viileän valkoisen ja lämpimän valkoisen välillä: viileässä valkoisessa on usein sinertävä tai harmaa pohjasävy ja lämpimissä valkoisissa taas kellertävä tai oranssi.

Valkoisista puhtain – F497 Paperi

Tyhjä kuin paperi – puhtaan valkoinen ilman pohjasävyjä. Puhtaimmat valkoiset saavat tilan tulvimaan valoa.

Puhdas ja raikas valkoinen F497 Paperi on universaali sävy moderniin, vaalean sävyiseen tilaan. Huonekalut ja sisustusyksityiskohdat tuovat väriä valkoisten seinien rinnalle, joten kokeile esimerkiksi huonekaluja tai tyynyjä viileissä, kirkkaissa sävyissä, puupintoja ja pieniä mustia yksityiskohtia terävöittämään tilaa. Jos etsit puhdasta ja kirkasta valkoista, joka maksimoi valon, F497 Paperi on loistava vaihtoehto.

Puhtaan valkoinen Paperi

Puhdas ja raikas valkoinen F497 Paperi on universaali sävy moderniin, vaalean sävyiseen tilaan.
Puhdas ja raikas valkoinen, F497 Paperi

Tyylikäs ja murrettu TIKV Tikkurilan Valkoinen

TIKV Tikkurilan Valkoinen edustaa skandinaavista tyyliä parhaimmillaan. Tämä luonnonvalkoinen sävy yhdistyy kauniisti kaikkiin tehdasvalmistettuihin valkoisiin oviin, ikkunoiden karmeihin ja listoihin.

Jos haluat yksinkertaisen valkoisen sopimaan kotisi muihin valkoisiin yksityiskohtiin, kuten oviin, jalkalistoihin ja ikkunalautoihin, Tikkurilan valkoinen on sinun valintasi. Se on himmeä luonnonvalkoinen ja näyttää tyylikkäältä sekä lämpimien että kylmien sävyjen kanssa. Yritä yhdistää se esimerkiksi maanläheiseen ja täyteläiseen N464 Alexandriittiin, lisää muutama beige yksityiskohta ja terävöitä tilaa mustilla ja puhtaanvalkoisilla yksityiskohdilla.

TIKV Tikkurilan Valkoinen

Pehmeä ja kermainen G503 Kalla

Valkoisen kukan luonnollinen väri. Tämä pehmeä ja kermainen sävy on täydellinen valinta, jos etsit lämmintä yleisvalkoista.

Kermainen ja unenomainen G503 Kalla yhdistyy kauniisti luonnonmateriaalien, kuten vaalean puun, puuvillan, pellava, villan ja lasin kanssa. Se luo tyylikkään taustan moderniin skandinaaviseen tyyliin, jossa on nostalgiaa. Yhdistä sävy beigeihin, ruskeisiin ja terrakotan sävyisiin yksityiskohtiin sekä ripaukseen raikasta, puhtaan valkoista. Kalla toimii hienosti tiloissa, joiden ilmansuunta on pohjoiseen, sillä lämmin sävy saa huoneen tuntumaan pehmeämmältä.

Pehmeä ja kermainen valkoinen G503 Kalla 

Samettinen F485 Damasti

F485 Damasti on nimetty ylellisen ja silkinpehmeän damastikankaan mukaan – lämmin valkoinen, jossa on kermainen kosketus. Lämmin, samettisen valkoinen Damasti on monipuolinen väri, joka sopii kaikkiin sisustustyyleihin modernista boheemiin. Yhdistä siihen esimerkiksi kylmää punaista, kuten M334 Kardinaali, tai rauhoittavan herkkää vihreää, kuten V449 Jade. Pyöreät, orgaaniset muodot, pehmeät yksityiskohdat ja rehevät huonekasvit saavat F485 Damastin loistamaan. Damasti on erittäin hyvä yleissävy, koska sen ulkonäkö on lämmin, mutta siinä on vähän harmaata pohjasävyä, joten se ei ole liian kellertävä.

Lämmin, samettinen F485 Damasti

Lämmin, samettinen, F485 Damasti, on monipuolinen sävy, joka on kotonaan kaikissa sisustustyyleissä aina modernista boheemiin.
Lämmin, samettinen F485 Damasti

Etkö löytänyt etsimääsi?

Tutustu Tunne Väri -kokolemaan ja klikkaa "valkoiset" kategoriaa valikosta vasemmalla.
Colour master app

Löydä täydelliset valkoiset sisäseinillesi Colour Master -sovelluksen avulla

Herätä valkoisen parhaat sävyt henkiin Tikkurila Color Master -sovelluksella. Sovelluksemme avulla voit kokeilla miltä eri värit näyttäisivät seinilläsi.

Lataa nyt ja päästä luovuutesi valloilleen.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi