5 upeaa punaisen sävyä

Inspiroidu punaisesta! Luo tilaan pehmeyttä, harmoniaa, intensiivisyyttä tai syvyyttä. Löydä täydellinen punaisen sävy sinun tilaasi.

Punainen yhdistetään perinteisesti rakkauteen ja syviin tunteisiin. Punaisen sävyä muuttamalla, voit vaikuttaa koko huoneen tunnelmaan. Tunteita herättävä ja voimakas, kodikas ja lämmin tai kevyt ja raikas, minkälaisen tunnelman sinä haluat luoda?  

Tumma kastanjanruskea ja viininpunainen säteilevät lämpöä ja luovat kutsuvan tunnelman. Tummassa ja syvässä vaaleanpunaisessa on ripaus leikkisyyttä ja charmia. Hillityt maanläheiset sävyt luovat tilaan rauhaa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.  

Löydä sinun punaisen sävysi Tunne Väri 2020 -värikartasta tai jatka lukemista ja inspiroidu. 

Utuinen ja pehmeä V413 Ruusun hetki – Tikkurilan Vuoden väri 2023

V413 Ruusun hetki on pehmeä ja kotoisa sekä se luo tilaan persoonallisen ilmeen. Tunne värin lämpö auringonsäteiden leikkiessä utuisen roosan pinnalla. 

Ruusun Hetki on herkullinen ja leikkisä sävy lastenhuoneeseen. Ruusun Hetki on myös hyvä valinta makuuhuoneen seinälle, sillä se tekee tunnelmasta pehmeän ja lämpimän. 

Luonnollinen ja lämmin N411 Madras

Valo osuu punaisiksi rapattuihin seiniin ja saa ne hehkumaan. Intensiivinen punaisen maan, poltetun saven ja lämpimien mausteiden sävy.

Punaisen pohjalla vallitseva vahva ruskean sävy tekee väristä luonnonläheisen. Savea muistuttava N411 Madras on yhtä aikaa moderni ja boheemi. Yhdistele sävyn kanssa vihreää ja ruskeaa sekä lisää hieman mustaa tuomaan terävyyttä.  

Maalaa keittiö sävyllä N411 Madras

M476 Rooibos – kuin höyryävä tee

Väri kuin heleän punaruskeaa rooibosteetä. Punaisen ja ruskean liitto sopii täydellisesti tiloihin, joissa rentoudutaan ja rauhoitutaan.

Punaisen ja ruskean rajamailla häilyvä M476 Rooibos luo tunnelman, joka rauhoittaa mieltä. Kokeile eleganttia ja täyteläistä kastanjanruskeaa huonekaluihin muuten neutraalin sävyisessä huoneessa tai maalaa kaikki olohuoneen seinät. 

Harmoninen V419 Piruetti

Viileä vivahde pilkahtaa piruetin pyörteen lämpimässä tuulahduksessa. Voimakas mutta rauhallinen roosa tuo harmoniaa sisustukseen.

Voimakas, mutta rauhoittava V419 Piruetti, on täydellinen valinta korostusseinäksi makuu- tai lastenhuoneeseen. Se tuo intensiivisyyttä huoneeseen olematta liian hallitseva. Tuo tilaan lisää lämpöä yhdistelemällä beigen ja okran sävyjä. 

Lumoava ja syvällinen N417 Morelli

Kypsät hapankirsikat näyttävät mehukkailta ja täyteläisiltä, kun poimit niitä puusta. Syvä karmiininpunainen ruskealla häivähdyksellä on vahva ja rohkea väri, joka tuo syvyyttä sisustukseen.

N417 Morelli luo lumoavan vaikutelman ja sopii kauniisti minkä tahansa puusävyn kanssa. Hyödynnä sävyä keittiön välitilassa tai keittiökaappien taustalla. N417 Morelli tekee olohuoneesta näyttävän kun yhdistät taiteen ja sävyn olohuoneesi seinällä. 

Luo lumoava ja syvällinen keittiö sävyllä N417 Morelli
Puhelin ja vaaleaksi maalattu olohuoneen seinä

Kokeile värejä Tikkurila Colour Master -sovelluksella

Herätä sisustusideasi eloon Tikkurila Colour Master -sovelluksella. Sovelluksen avulla voit kokeilla napin painalluksella, miltä eri värit näyttäisivät kotisi seinillä.
Lataa sovellus ja päästä luovuutesi valloilleen.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi