Rauhoita kotiasi ruskeilla sävyillä

Neutraalin värimaailman klassikot: valkoinen, musta ja harmaa ovat saaneet rinnalleen ruskean kodin sisustustrendeissä. Inspiroidu ruskean eri sävyistä ja löydä lämmin, kotoisa ja rauhallinen harmonia kotiisi.

Luonto on aina ollut tärkeä inspiraation lähde. Sen kauneus ja monimuotoisuus tarjoaa rajattomasti ideoita ja mahdollisuuksia. Luonnon inspiroima neutraali sävy: ruskea on kasvattanut suosiotaan kodin sisustustrendeissä. Ruskea heijastaa rauhaa, lämpöä ja kodikkuutta. Ruskean voi myös yhdistää helposti muihin sävyihin. 

Inspiraatiota luonnosta

Säilytä yhteys luontoon suosimalla puun ruskeita sävyjä, kuten S396 Siirappi. 

Klassinen greige

Lohduttava, neutraali, elegantti sekä ehkä jopa hieman intiimi. Ruskea on monipuolinen ja hienovarainen neutraali väri, jolla on sama rauhallisuus kuin harmaalla. Värinä sen nähdään usein edustavan lämpöä, luonnollisuutta ja minimalismia. Oikean sävyisenä ruskea voi toimia koko kodin päävärinä. Esimerkiksi neutraali greige V486 Savikivi on klassinen valinta. 

Kahvi maitovaralla

Maitokahvi höyryää pöydällä aamuauringon maalatessa seiniä. Olo on raukea ja rauhallinen. Jos etsit täydellistä maitokahvin sävyä, Mulperi on valintasi. Kaunis, harmaalla murrettu beige H484 Mulperi, luo rauhallisen yleisilmeen kotiin. Tästä maitokahvin sävystä on muodostunut todellinen klassikko. 

Inspiraatiota Instagramista

@essi.ekman maalasi makuuhuoneen seinän hillityllä beigellä V484 Ajopuu. Ajopuu sopii rauhoittamaan kodin jokaista seinää, mutta se sopii yhtä hyvin myös tehosteseinäksi. 

Kuvittele kalliot, jotka kohtaavat rantahiekan ja anna luonnon rauhan maalata mielesi. @cityporstua maalasi makuuhuoneensa pehmeällä vaaleanruskealla K484 Granuliitilla.

Vaaleanpunainen vivahde

Lämmin ja juureva K480 Tamariski on hienostunut väri makuu- ja olohuoneeseen. Vaaleanpunainen vivahde tekee tästä beigestä lämpimän ja luo kotoisan tunnelman. 

 

Lämpöinen parivaljakko

Punertavaan taittava ruskea levittää syksyistä lämpöä ympärilleen. Kun yhdistät punaruskean raikkaaseen beigeen, valkoiseen tai vaalean siniseen kokonaisuudesta tulee raikas ja valoisa. S471 Etruski on kaunis taustaväri, jonka voi yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin ja väreihin. 

Vaihda seiniesi väriä Colour Master -sovelluksella

Löydä täydellinen ruskean sävy Colour Master -sovelluksen avulla

Herätä kotoisat ruskeat sävyt henkiin Tikkurila Color Master -sovelluksella. Sovelluksemme avulla voit kokeilla miltä eri värit näyttäisivät seinilläsi.

Lataa nyt ja päästä luovuutesi valloilleen.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi