sisäkalusteiden maalaus

Huonekalujen ja sisäkalusteiden maalausohjeet

Pintakäsittelemällä kalusteet annat niille uuden ilmeen ja lisää käyttöikää. Modernimman kalusteen uudistaminen on helppoa ja vanhan kalusteen saat palautettua takaisin alkuperäiseen loistoonsa.

Täsmätuotteilla saat raikastettua kodin tärkeät yksityiskohdat, kuten ovet, ikkunat ja listat. Myös kuluneet vesikiertopatterit saat maalattua uudenveroisiksi.

Lakalla suojaat puuta kauniisti jättäen sen luonnollisen värin ja pintakuvion näkyville. Peittävällä maalilla taas saat pinnan juuri halutun väriseksi.

Helmi Kalustemaalilla saat peittävän himmeän, puolihimmeän tai kiiltävän pinnan. Helmi tasoittuu kauniisti ja saat nopeasti valmista. Sävytettävissä laajasti Tikkurilan peittävien sisävärikarttojen mukaan.

Kiva Kalustelakalla saat kuultavan himmeän, puolihimmeän tai kiiltävän pinnan. Kivalla saat kalusteellesi helposti uuden ilmeen. Sävytettävissä Tikkurilan kuultaviin sisäväreihin.

Helmi Patterimaali on kellastumaton ja lämpöäkestävä puolihimmeä maali. Helmi Patterimaalilla saat maalattua esim. vesikiertopatterit ja pönttöuunit. Maalin saat taitetussa valkoisessa valmisvärissä.

Puolihimmeällä Helmi Listavalkoisella maalaat listat, ovet ja ikkunat. Maalin sävy on listavalkoinen, joka on yleisesti teollisuudessa käytetty väri.

Unica Akva Maalilla saat kestävää puolikiiltävää pintaa sekä ikkunoihin että oviin, sisä- ja ulkotiloissa. Maali antaa pitkäaikaisen kellastumattoman suojan. Sävytettävissä laajasti Tikkurilan peittävien värikarttojen mukaan.

Unica Akva Lakalla saat puolikiiltävän kuultavan pinnan sekä ikkunoihin että oviin sisä- ja ulkotiloissa. Sävytettävissä Tikkurilan kuultaviin sisäväreihin.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi