Nainen keittiössä, jossa on siniset kaakelit ja persikanvärinen seinä

Helppo ja edullinen keittiön muodonmuutos

Keittiön päivittämisen ei tarvitse maksaa omaisuutta. Katso, kuinka toteutat suuren muodonmuutoksen keittiöösi kaakeleita ja seinää maalaamalla.

Kun etsit ideoita keittiön ilmeen päivittämiseen, sinun ei välttämättä tarvitse jatkaa etsintöjä maalipurkkia pidemmälle. Helppo, edullinen ja nopea keittiöremontti onnistuu myös ilman kaappien tai laattojen vaihtoa.

Ennen: Vanha ja perinteinen

Tylsät, valkoiset kaapit puisilla yksityiskohdilla ja aikansa nähneet laatat keittiössä kaipasivat kipeästi päivitystä. Huolimatta pienestä budjetista, keittiöön onnistuttiin saamaan suuri muutos maalaamalla ja asentamalla uudet kahvat kaappeihin.

Vanha keittiö valkoisilla kaapeilla ja puisilla yksityiskohdilla

Tikkurilan Luja Ceramic Tiles -kaakelimaali on suunniteltu helpon ja edullisen kylpyhuoneen ja keittiön muodonmuutoksen toteuttamiseen. Maali voidaan sävyttää Tikkurilan sisävärikarttojen tuhansiin sävyihin, joten löydät varmasti sinun keittiöösi sopivan sävyn.

Ja nyt kun sinulla on jo maalisuti esillä, miksi et päivittäisi samalla myös keittiön kaappeja ja seiniä?

 

Lopputulos 1: pehmeä ja kotoisa

Valkoinen keittiö, jossa tummansiniseksi maalatut kaakelit
Nainen lämpimän persikansävyisen seinän ja siniseksi maalattujen kaakeleiden edessä

Raikas, kodikas ja täyteläinen – ei edes uskoisi, että kyseessä on sama keittiö. Kaakelit maalattiin Luja Ceramic Tiles -kaakelimaalilla, pehmeän sinisessä sävyssä L429 Indigo ja yläkaappien välinen seinä Harmonyllä sävyssä J407 Siesta Yhdessä nämä sävyt tuovat keittiöön välimerellisen tunnelman: sininen meri, värikkäät talot ja ilta-auringon viimeiset säteet.

Kaapin kahvojen vaihtaminen ja yläkaappien listojen maalaus tekee myös suuren muutoksen. Vaikkakin jo kaakeleiden maalaus tuo muutosta, maalaamalla piiloon vanhat puunsävyt tasapainottaa kokonaisuutta. Uusi, moderni keittiön ilme päivitettiin pienellä vaivalla vain yhden viikonlopun aikana – mikä onnistunut DIY-projekti.

Lopputulos 2: Raikas ja moderni

Valkoinen keittiö siniseksi maalatuilla kaakeleilla ja beigellä seinällä
Valkoinen keittiö siniseksi maalatuilla kaakeleilla ja beigellä seinällä

Tässä toisessa vaihtoehdossa kaakelit saivat uuden ilmeen käyttämällä Luja Ceramic Tiles -kaakelimaalia samassa sinisessä L429 Indigo sävyssä, ja laattasaumat työstettiin myöhemmin saumakynällä värin muuttamiseksi valkoiseksi. Kaappien välinen seinä maalattiin himmeällä beigellä, H462 Viikonloppu.

Muutos pelkistetystä ja vanhasta keittiöstä tähän moderniin, mutta kuitenkin kotoisaan, viihtyisään ja värikkääseen tilaan vaati vain muutaman maalikerroksen – ja tietysti ripauksen luovuutta. Luja Ceramic Tiles -kaakelimaalin laajasta värivalikoimasta löytyy laajasti eri vaihtoehtoja ja voit luoda keittiöösi ja kylpyhuoneeseesi juuri haluamasi tyylin: värikkään ja leikkisän, tyylikkään valkoisen tai vaikka lämpimän keltaisen. Luja Ceramic Tiles -maali on sävytettävissä tuhansiin eri Tikkurilan sisävärikarttojen sävyihin.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi