mustavalkoinen sisustuskuvio kylpyhuoneen seinillä

Piristä wc näyttävällä, mustavalkoisella kuviomaalauksella

Talo kahdelle -blogin Helena toteutti vieras-wc:n seiniin mustavalkoisen koristemaalauksen. Näyttävä lopputulos syntyi sienikuvioinnilla, näin toteutat Helenan idean!
Yllätyksellisyyttä kuviomaalauksella

Helena halusi toteuttaa vierailleen elämyksen ja vieras-wc:n seinä kuvioitiin mustavalkoisen upeaksi puolihimmeällä Luja- ja Remontti-Ässä-maalilla. Luja on paras valinta tilaan, joka on alttiina lialle ja kovalle rasitukselle, kuten kylpyhuoneisiin ja pukutiloihin ja Remontti-Ässä on kestävä ja pestävä remonttimaali sisäseinille. Valkoinen suosikkisävy F497 Paperi valittiin taustalle ja kuvio tehtiin Y498 Keskiyö -sävyllä, jotka löytyvät Tunne Väri -kartasta.

"Tuli ihan huikea lopputulos! Nauraa käkätettiin se muutama tunti mikä mäni. Taide on katsojan silmissä! kiitos apujoukoille!"

Helena Valtonen, Talo Kahdelle -blogi

wc
wc
wc
Näin toteutat idean

Kuvioi sisäseinä muutamassa tunnissa uuteen uskoon!

Seinän kuviointi

N/A
1. MITTAA

Jaa kuvioitava seinä valitsemasi kuvion korkeudella (tässä tapauksessa 15 cm) ja lisää mukaan teipin paksuus eli 2,5 cm = 17,5 cm. Laske että luku menee tasan seinän korkeuden kanssa, ettei viimeinen rivi jää puolikkaaksi. Muuta kuvion korkeutta sen mukaan montako riviä seinälle mahtuu.

N/A
2. TEIPPAA

Tee maalarinteipillä apuviivat kuvioitasi varten. Leikkaa pahvista 15cm pala, jotta et joudu käyttämään joka kerta viivainta. Alin rivi ilman teippiä, sitten mittaa 15 cm ja teippaa. Taas 15cm ja toista niin kauan kunnes koko tila on teipattu. Teippien välillä voit painaa kuvioita vapaasti, kunhan et paina teipin päälle.

Leikkaa sieni haluamasi kuvion muotoiseksi.
3. LEIKKAA SIENI JA TESTAA

Sekoita maali ja kaada telakaukaloon. Leikkaa sieni haluamasi kuvion muotoiseksi. Tässä kohteessa käytettiin auton pesusientä. Testaa kuvioita etukäteen paperille tai paperilautasille, niin saat varmuutta tekemiseen.

N/A
4. KUVIOI SIENELLÄ

Kuvioi seinät sienellä painellen. Käytä sienen eri puolia saadaksesi erikokoisia kuvioita fiiliksesi mukaan.

Tarvikkeet

Helenan wc:n seinäkuvioihin tarvittiin puolihimmeää Remontti Ässä-maalia Keskiyö-sävyssä 2,7 litraa . Muutos maksoi alle 50 euroa.

Talo Kahdelle blogin Helena Valtonen

IDEAN TOTEUTTAJA: Talo kahdelle -blogin Helena


Talo kahdelle -blogissa seurataan värikästä talonrakennusprojektia. Raksaajina graafikko Helena Valtonen sekä lehmänhermoinen aviomies, onneksi kirvesmies. Mukana myös staffi Buugi.

Lue Helenan mietteet projektista blogissa >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi