Tikkurilan Vuoden väri 2024: Nude in Nizza

Haluamme esitellä Color Now 2024 -värikokoelman ja Vuoden 2024 värin: Nude in Nizza. Tämä persikan sävyinen beige säteilee lämpöä! Kokoelma on luotu yhdessä ruotsalaisen suunnittelijan: Marie Olsson Nylanderin kanssa.

Vuoden väri 2024: Nude in Nizza

Nude in Nizza on persikan sävyinen beige, joka säteilee lämpöä. Tämä väri juhlistaa rakkauden, ystävällisyyden ja leikkisyyden tunteita. 

Vuoden värillä maalatussa huoneessa paistaa aina aurinko

Kokeile värikokoelman sävyjä kotisi seinille  

Color Now 2024 -värikokoelma: You know it when you feel it

Tikkurila Color Now 2024 -värikokoelma sisältää 14 täysin uutta väriä. Kokoelman maanläheiset, mutta eloisat värit täydentävät toisiaan ja yhdessä käytettynä ne suorastaan kukoistavat. Värikokoelman nimi: You know it when you feel it kertoo intuition seuraamisesta. Se rohkaisee meitä valitsemaan värin, joka tuntuu parhaalta. Luota siis tunteeseen, joka johdattaa sinua. 

Tikkurila x Marie Olsson Nylander

Color Now 2024 -värikokoelma on luotu yhdessä ruotsalaisen suunnittelijan, vaikuttajan ja yrittäjän Marie Olsson Nylanderin kanssa. Värit edustavat Marien omia muistoja ja tuntemuksia. Värikokoelmalla Olsson Nylander haluaa inspiroida ihmisiä tekemään rohkeita värivalintoja. Kodin ei tarvitse olla täydellinen vaan täynnä elämää.

Tuo Color Now 2024 osaksi kotisi sisustusta

Color Now 2024 -värikokoelman maanläheiset sävyt koristavat Marie Olsson Nylanderin vasta remontoitua asuntoa. Kurkista asuntoon ja tuo värikokoelma osaksi myös sinun kotisi sisustusta.

Colour Master -sovellus

Kokeile miltä Vuoden väri 2024: Nude in Nizza näyttää sinun kotonasi

Voit kokeilla miltä Color Now 2024 -värikokoelman sävyt näyttävät sinun kotisi seinällä vain napin painalluksella. Kokeile ja inspiroidu!

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi