Tuo Color Now 2024 osaksi kotisi sisustusta

Color Now 2024 -värikokoelman maanläheiset sävyt koristavat Marie Olsson Nylanderin vasta remontoitua asuntoa. Kurkista asuntoon ja tuo värikokoelma osaksi myös sinun kotisi sisustusta

Tikkurila Color Now 2024 -värikokoelma sisältää 14 täysin uutta maanläheistä, mutta eloisaa sävyä. Kokoelman värit täydentävät toisiaan ja yhdessä käytettynä ne suorastaan kukoistavat. Värikokoelman sävyt vangitsevat katseen, pysäyttävät ohikulkijan ja saavat ajatukset laukkaamaan.

Värikokoelma on valloittanut myös Marie Olsson Nylanderin uuden kodin pinnat. Pääsemmekin kurkistamaan tähän upeaan asuntoon. Nyt on aika inspiroitua ja tuoda Color Now 2024 -värikokoelma osaksi myös sinun kotiasi. 

 

Kodin katseenvangitsija on aulassa sijaitseva koko seinän kokoinen muraali, jonka on luonut suomalainen taiteilija Mirja Ilkka

Seinälle maalattu muraali on kodin katseenvangitsija

Marie Olsson Nylanderin koti sijaitsee Ruotsissa Helsinborgissa. Kodin 230 neliötä täyttää persoonallinen ilme, sekä historia, joka ulottuu 1880-luvulle asti. Kodin yksityiskohdat saavat sinut varmasti pysähtymään ja ihastelemaan. Kodin katseenvangitsija on aulassa sijaitseva koko seinän kokoinen muraali, jonka on luonut suomalainen taiteilija Mirja Ilkka.

"Tämän huoneen värien valitseminen tuotti minulle hankaluuksia, joten sain idean että haluan seinälle taideteoksen, jossa esiintyy kaikki värit. Minulle aula on asunnon kaikista inspiroivin huone", Marie Olsson Nylander kertoo. 

Sama väri toistuu seinissä, listoissa ja katossa

Yhdessä huoneista Olsson Nylander maalasi kaikki pinnat seinistä kattoon energisellä pinkillä: Bubba in Berlin. Tämä maalausidea tekee huoneesta kiehtovan ja erottuvan. 

Korosta kattoa rohkeilla sävyillä

Marie Olsson Nylander halusi kunnioittaa talon historiaa maalaamalla asunnon katon rohkeilla sävyillä. Värikokoelman sävyt kuten Coffee in China, Gold in Ghana ja Olives in Oman korostavat katon koristeellisuutta. 

Autenttiset seinät

Marie Olsson Nylander poisti seiniltä vanhan lasikuitutapetin ja jätti seinät tapetinpoiston jälkeiseen kuntoon. Värikäs katto ja neutraalin sävyiset seinät luovat kokonaisuudesta tasapainoisen.

Tiesitkö, että voit yhdistää minkä tahansa Color Now 2024 -kokoelman sävyn keskenään, sillä kokoelman värit on suunniteltu täydentämään toisiaan. 

Colour Master -sovellus

Kokeile mikä Color Now 2024 -kokoelman väri sopii sinun seinällesi

Colour Master -sovelluksen seinien maalaus -toiminnolla näet etukäteen, miltä värimme näyttäisivät sinun seinilläsi. Lataa kuva huoneestasi tai käytä live-toimintoa, valitse haluamasi väri ja näe lopputulos puhelimesi ruudulla.

Herätä listat eloon

Oletko ikinä harkinnut listojen maalaamista muulla värillä kuin valkoisella? Marie Olsson Nylander yhdistelee taitavasti eri sävyjä ja värimaailmat kohtaavatkin kaikilla kodin pinnoilla. Korosta ovenpieliä ja herätä listat eloon väreillä. 

Kokeile värikokoelman sävyjä kotisi seinille  

Marie Olsson Nylanderin kodin remontti on melkein valmis ja perhe viimeistelee tällä hetkellä keittiötä. Olsson Nylander etsii kuitenkin vielä kodin tyyliin sopivia vintage huonekaluja, mutta ottaa projektille oman aikansa, sillä hän halua tehdä hätiköityjä päätöksiä. 

Tämän lisäksi Olsson Nylander odottaa innolla, että saa kaikki vanhat tavaransa asuntoon. Asunto tulee toimimaan yhtä aikaa hänen studionaan ja perheensä kotina. Olsson Nylander on erittäin tyytyväinen ja iloinen jo valmiiksi saaduista kodin pinnoista, joilla loistaa Color Now 2024 -värikokoelman sävyt. 

"En voi uskoa että tämä on kotini ja työtilani! Ihan kuin olisin vieraana jonkun toisen upeassa asunnossa", Marie iloitsee. 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi