Color Now 2024 -värikokoelma on luotu intuitiolla

Seuraa intuitiota, kuten Marie Olsson Nylander ja luo jotain ennennäkemätöntä. Valitse värit, jotka kumpuavat sisimmästäsi. Anna intuition johdattaa sinua.

Color Now 2024 -värikokoelma on luotu yhdessä ruotsalaisen suunnittelijan, yrittäjän ja vaikuttajan: Marie Olsson Nylanderin kanssa. Värikokoelma sisältää 14 maanläheistä, mutta eloisaa sävyä. Nämä sävyt koristavat myös vasta remontoitua Olsson Nylanderin asuntoa. 

Olsson Nylander rohkaisee seuraamaan intuitiota värien valinnassa. Tee siten, mikä tuntuu sinusta parhaalta. Valitse värit ja luovuus, joka kumpuaa sisimmästäsi. Luota tunteeseen, joka johdattaa sinua. Because you know it when you see it. You know it when you feel it. 

Seuraa intuitiota

Intuitio on kyky havaita asioita tai tehdä päätöksiä ilman tietoista pohdintaa tai loogista ajattelua. Se voi olla kuin sisäinen ääni tai tunne, joka ohjaa meitä tekemään tiettyjä valintoja. Intuitio on usein sidoksissa omiin kokemuksiin, tunteisiin ja arvoihin. Intuitio voi auttaa meitä tunnistamaan ja ymmärtämään tunteita ja ajatuksia, jotka voivat olla lähtökohtana uusille ideoille. Intuitio voi myös auttaa meitä tekemään rohkeita päätöksiä ja kokeilemaan uusia asioita ilman liiallista analysointia. 

Intuitiolla on suuri rooli Marie Olsson Nylanderille sisustussuunnittelussa. Olsson Nylander aloittaa suunnittelutyön vierailemalla projektin kohteessa. Kun pinnat ja huoneet näkee itse, kuva halutusta tyylistä muodostuu herkemmin. 

Luo oma värikokoelmasi

Kokeile intuitiota värien valinnassa. Kerää yhteen satunnaisia kankaita, kuoseja tai lehtiä, joista pidät. Luo sen jälkeen täydellinen väripaletti Tikkurilan Colour Master sovelluksella. Nappaa kuva, valitse siitä suosikkisävysi, muodosta väripaletti ja saat lähimmät väriehdotukset Tikkurilan värikokoelmista. 

Kokeile värikokoelman sävyjä kotisi seinille  

Kohtaatko epävarmuutta päätöksenteossa?

Intuition käyttöön voi liittyä myös haasteita, ja sen hyödyntäminen vaatii harjoittelua ja luottamusta omaan sisäiseen ääneen. Haasteet intuition käytössä liittyvät usein epävarmuuteen ja pelkoon tehdä virheitä. Intuitiiviset päätökset perustuvat usein tuntemuksiin ja aavistuksiin, eikä niille välttämättä ole selkeitä perusteita tai loogisia syitä. Tämän vuoksi ne voivat tuntua epämukavilta tai jopa riskialttiilta. On myös mahdollista, että intuitiivinen päätös osoittautuu vääräksi tai johtaa ei-toivotun lopputulokseen. 

Toinen haaste on erottaa intuition äänensynty omasta mielipiteestään tai ulkopuolisesta vaikutuksesta. Monesti meillä on taipumus sekoittaa intuitio muiden ajatustemme kanssa tai antaa muiden ihmisten mielipiteiden vaikuttaa siihen. Tämän vuoksi on tärkeää oppia tunnistamaan oma intuitiivinen äänensynty ja erottamaan se muista ajatuksista.

Intuitio on vain yksi tapa harjoittaa sisustussuunnittelua, mutta Marie suosittelee ehdottomasti antamaan sille mahdollisuuden. Marie näkee sen hänen kaikkein parhaimpana työkalunaan suunnittelussa. 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi