Color Now 2024 -värikokoelma

Tikkurila on luonut Color Now 2024 -värikokoelman: You know it when you feel it yhdessä ruotsalaisen suunnittelijan Marie Olsson Nylanderin kanssa. Tutustu tarinaan värikokoelman taustalla.

Color Now 2024 -värikokoelma: You know it when you feel it on luotu yhdessä ruotsalaisen suunnittelijan Marie Olsson Nylanderin kanssa. Kokoelma sisältää 14 täysin uutta sävyä, joita et löydä muista värikartoista. Kokoelman maanläheiset, mutta eloisat sävyt täydentävät toisiaan ja yhdessä käytettynä ne suorastaan kukoistavat. Sävyt vangitsevat katseen, pysäyttävät ohikulkijan ja saavat ajatukset laukkaamaan.

Kokoelman värit on valittu huolellisesti ja jokainen väri kuvastaa tiettyä tunnetta tai halua. Esimerkiksi Bubba in Berlin on osa kokoelmaa, koska me tarvitsemme ystävällisyyden tunteita ja värejä, jotka tekevät meidät iloiseksi. Lips in Lyon tuo puolestaan esiin rakkauden kaipuun, johon saatamme törmätä elämän eri vaiheissa. 

Kerro oma tarinasi näiden sävyjen avulla.

You know it when you feel it

Color Now 2024 -värikokoelman nimi: You know it when you feel it liittyy vahvasti intuition hyödyntämiseen päätöksenteossa. Olsson Nylander rohkaiseekin seuraamaan intuitiota värien valinnassa. Luota tunteeseen, joka johdattaa sinua.

Colour Master -sovellus

Kokeile miltä Color Now 2024 -kokoelman värit näyttäisivät sinun seinilläsi

Colour Master -sovelluksen seinien maalaus -toiminnolla näet etukäteen, miltä värimme näyttäisivät sinun seinilläsi. Lataa kuva huoneestasi tai käytä live-toimintoa, valitse haluamasi väri ja näe lopputulos puhelimesi ruudulla.

Tunne värit vatsan pohjassa

Olsson Nylander on keräillyt vuosien varrella erilaisia kankaita ja materiaaleja. Color Now 2024 -värikokoelma saikin inspiraationsa juuri näiden kankaiden ja materiaalien väreistä. Pidimme yhdessä Marien kanssa inspiroivan työpajan, jossa kävimme läpi Marien ideoita. Värien valitseminen pohjautui vahvasti intuitioon, sillä värien tuli tuntua vatsan pohjassa saakka. Työpajan päätteeksi syntyi 14 uutta väriä ja Color Now 2024 -värikokoelma: You know it when you feel it.

 

Oliivin vihreä sävy: Olives in Oman sai alkunsa 150 vuotta vanhasta kankaasta, jonka Olsson Nylander osti aikoinaan antiikkikauppiaalta Ranskasta
Tulinen vaaleanpunainen: Bubba in Berlin sai puolestaan alkunsa vaaleanpunaisesta samettiverhoilusta.
Pehmeä ja syvä ruskea Coffee in China, sai inspiraationsa perheen sohvassa käytetystä kankaasta, joka on peräisin 1970-luvulta.
Kokeile värikokoelman sävyjä kotisi seinille  

Tarina värikokoelman nimien taustalla

Kaikki kokoelman värit on nimetty kaupungin, maan tai muun sijainnin mukaan, kuten: Lions in Lima, Dust in Dallas ja Gold in Ghana. Nimet pohjautuvat Marie Olsson Nylanderin muistoihin eri matkoilta. Nimet luovat kokoelman tunnelmasta hieman hämärän ja mystisen, mutta silti niin kiehtovan. 

“Kodista tulee nopeasti hyvin tuttu paikka ja siksi matkustaminen tuntuu niin eksoottiselta ja mystiseltä”, Olsson Nylander pohtii.

Värikokoelmalla Olsson Nylander haluaa inspiroida ihmisiä tekemään rohkeita värivalintoja. Kodin ei tarvitse olla täydellinen vaan täynnä elämää. Aina voi maalata uudelleen päälle.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi