Uusi sisustustrendi: Newstalgia

Newstalgia on trendi, jossa nykyaika ja menneisyys yhdistyvät. Keskeistä sille ovat käytetyt vintage aarteet yhdistettynä moderneihin elementteihin. Newstalgia antaa sinulle vapaat kädet yhdistellä uutta ja vanhaa!

Newstalgian perusajatus on kunnioittaa menneitä aikoja ja nostalgisia muistoja, samalla tuoden modernin kosketuksen kodin sisustukseen. Tämä trendi sopii erityisen hyvin niille, jotka haluavat luoda kodistaan viihtyisän, kodikkaan ja persoonallisen paikan. Newstalgia tuo leikkisyyttä ja antaa vapautta sisustamiseen. 

Hyppää Newstalgian vietäväksi aloittamalla pienistä muutoksista. Seinän tai vanhan huonekalun maalaaminen uudella sävyllä voi tehdä tilaan jo suuren muutoksen. Vanhan kunnostaminen on myös ympäristöystävällinen ratkaisu. Huolellisesti valitut sisustusratkaisut luovat ainutlaatuisen ja persoonallisen tunnelman jokaiseen huoneeseen.

Vanhanajan viehätys uudella twistillä

Yksi tapa toteuttaa newstalgista sisustusta on käyttää vanhoja esineitä moderneissa tiloissa. Esimerkiksi antiikkikalusteet voivat saada uuden elämän muuten modernisti sisustetuissa huoneissa. Newstalgian salaisuus piileekin siinä, miten erilaiset tyylit ja ajankohdat yhdistetään harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Rohkea värien käyttö

Newstalgian saloihin kuuluu myös rohkea värien käyttö. Vaikka vanhat esineet usein liitetään tummiin ja maanläheisiin sävyihin, niitä voi hyvin yhdistellä myös moderneihin kirkkaisiin väreihin. Näin luot ennalta-arvaamattoman yhdistelmän. Kokeile myös yhdistää tummat ja maanläheiset sävyt moderneihin kalusteisiin. 

Yhdistä nämä nostalgiset sävyt moderneihin huonekaluihin

Yhdistele näitä sävyjä vanhojen huonekalujen kanssa

colour master

Kokeile sävyjä kotisi seinille

Herätä newstalgiset sävyt henkiin Tikkurila Color Master -sovelluksella. Sovelluksemme avulla voit kokeilla miltä eri värit näyttäisivät seinilläsi. Lataa nyt ja päästä luovuutesi valloilleen!

Yhdistele aikakausia

Newstalgiaan kuuluu vahvasti eri aikakausien yhdistely. Tyyli on siis vapaa! Esimerkiksi moderni sohva voi näyttää upealta vanhan maton päällä tai minimalistinen ruokapöytä saa uutta ilmettä vanhoilla tuoleilla. Tärkeintä on löytää tasapaino eri elementtien välillä, jotta lopputulos ei näytä sekavalta.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi