Tiilitalon päivitys tähän päivään

Maalaamalla päivität vanhan tiilitalosi tähän päivään! Vanha vaalea tiilitalo sai uuden tyylikkään harmaan sävyn jättäen tiilen kauniisti näkyviin. Katso miten muodonmuutos toteutettiin!

Elämää ja aikaa nähnyt tiilitalo

Tiili on rakennusmateriaalina kaunis ja erittäin kestävä. Niinkin kestävä, että vuosikymmeniä sitten valmistunut tiilijulkisivu voi olla edelleen hyväkuntoinen, mutta kaipaa puhdistusta ja uutta raikkaampaa ilmettä. Julkisivun ollessa hyväkuntoinen, maalaaminen on helppo vaihtoehto julkisivun ilmeen uudistamiselle. 

Katso kuinka vaalea tiilijulkisivu sai uuden ilmeen Kivitex Brick House Paint -tiilitalomaalilla 

Ennen
Jälkeen 

Projekti toteutettiin tällä tuotteella

Tiilitalo maalattiin Tikkurilan uudella täyshimmeällä Kivitex Brick House Paint -tiilitalomaalilla. Tiilitalomaali on helppokäyttöinen ja se tekee tiilen pinnasta kauniin tasaisen muuttamatta tiilen struktuuria tai alkuperäisiä ominaisuuksia.

Värin valinta

Tiilitalon väriksi valikoitui Q859 Myrskylinty. Klassinen tummanharmaa julkisivu sopii kauniisti luonnon keskelle ja tasainen sävy rauhoittaa julkisivua. 

Tiilitalot-värikartta sisältää 20 suosikkisävyä 2020-luvun värimaailmasta. Valitse sinulle sopivin sävy, jolla voit joko syventää tiilen alkuperäistä väriä tai vaihtaa tiilijulkisivun värin kokonaan uuteen. 

Raikkaan uuden ilmeen saamiseksi ikkunapokat ja ovi maalattiin Unica Akva-maalilla, joka on tarkoitettu ikkunoihin ja oviin sisä- sekä ulkotiloissa. Sävyksi valikoitui syvä tumma D129 Korppi.

Tiilitalon maalaus harmaaksi tiilitalomaalilla

Ohjeet tiilitalon maalaamiseen

Katso tarkat työohjeet tiilitalon maalaamiseen ja onnistu oman tiilitalosi maalaamisessa!

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi