Lastenhuone, jossa on värikäs magneettiseinä

Seinä joka vetää puoleensa

Kokoa syntymäpäiväkutsut, tärkeät lappuset ja hienoimmat taideteokset lastenhuoneen seinälle magneeteilla. Magneettimaalilla luot lastenhuoneeseen seinän, joka vetää puoleensa.
Seinä joka vetää puoleensa

Kaikista seinistä eittämättä puoleensavetävin on magneettinen seinä. Se sopii moneen tarkoitukseen ja monen ikäiselle huoneen valtiaalle: siihen voi kiinnittää pikku taiteilijan vaihtuvan taidenäyttelyn tai esimerkiksi tärkeitä kuvia, pääsylippuja tai koululaisen muistilappuja. Kun maalaat osan seinää Magnetic-erikoismaalilla, on magneettitaulu valmis. Jos maalin harmaa sävy ei ole huoneen haltijan mieleen, Magnetic-maalin päälle voi maalata kerroksen Jokerilla, Harmonyllä tai Remontti-Ässällä itse valitussa sävyssä.

Lastenhuone, jossa on hauska maalattu liitutaulu seinällä

Seinä johon saa piirtää ja kiinnittää parhaita muistoja magneeteilla! Yhdistä magneetti- ja liitutaulu maali ja maalaa niillä joko koko seinä tai vain osa seinästä. Liitutaulumaali on sävytettävissä tuhansiin väreihin, joten kun maalaat seinän ensin magneettimaalilla ja sen päälle sävytetyllä liitutaulullamaalilla, saat haluamasi värisen lopputuloksen. 

Tikkurila Magnetic-magneettimaali

Magnetic on vesiohenteinen erikoismaali, joka sopii täydellisesti lastenhuoneeseen. Magneettimaalin ominaisuuksien vuoksi magneetit tarttuvat seinään. Voit maalata magneettipinnan päälle haluamasi värisellä sisäseinämaalilla, jolloin saat haluamasi värisen magneettitaulun.
 

Lue lisää Magnetic-maalista > 

Inspiraatiota magneettimaalilla maalaamiseen

Tumma lastenhuone
Työtilan seinä, joka on maalattu magneettimaalilla
Violetti lastenhuone
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi