Opas ulkomaalin valintaan talolle

Tuotevalintaopas talon ulkoseinille, oville ja ikkunoille

Mikä tuote soveltuu kuultavan puujulkisivun käsittelyyn? Entä millä tuotteilla käsittelen ovet ja ikkunapokat? Oppaamme avulla valitset oikeat tuotteet.

Korkealaatuiset tuotteet ja oikein tehty pintakäsittely takaavat talosi arvon säilymisen. Pidä siis huolta talostasi ja suojaa se Tikkurilan huippulaatuisilla tuotteilla. Ne kestävät auringonpaistetta, sadetta ja lumipyryä vuodesta toiseen.

Tästä valintaoppaasta löydät Tikkurilan asiantuntijoiden tuotesuositukset talon julkisivujen, ikkunoiden ja ovien maalaukseen.

Ulkopintojen pohjatyöt

Oikeat esikäsittelytyöt varmistavat koko maalaustyön onnistumisen. Kohteeseen räätälöity pohjustuskäsittely parantaa koko maalausyhdistelmän teknistä toimivuutta ja antaa mahdollisimman pitkän huoltovälin. 

Harmaa sokkeli

Muista myös sokkelit ja katot!

Älä unohda talon muiden pintojen käsittelyä. Tutustu sokkeleiden käsittelyn valintaoppaaseen täällä ja kattojen täällä.

Testaa väriä ennen lopullista päätöstä pienillä sävytestereillä

Jos haluat muuttaa puutalosi väriä, suosittelemme aina testaamaan sävyä, jotta näet miltä väri näyttää oikeassa ympäristössä muiden värien ympäröimänä. Pieniä sävytestereitä on saatavilla peittävinä ja kuultavina. 

Suosittelemme testaamaan kuultavia sävyjä irtonaiselle laudalle. Muista myös, että väri näyttää tummemmalta suurella julkisivulla kuin yhdellä laudalla. 

Tilaa sävytesteri

Tikkurila ulkosävytesterit puujulkisivulle
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi