Tiilikaton maalaus

Katon säännöllinen pesu ja maalaus pidentävät huomattavasti katon käyttöikää. Täältä löydät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää tiilikaton käsittelystä.

Huolla vanha tiilikattosi uuden veroiseksi

Kattopinnat ovat Suomessa poikkeuksellisen kovan säärasituksen kohteena. Vuosien kuluessa katolle voi myös muodostua sammalkasvustoja. Katon säännöllinen pesu ja maalaus pidentävät huomattavasti katon käyttöikää. Kattopintaa rasittavat erilaiset säävaihtelut, ilmansaasteet ja voimakkaat lämpötilan vaihtelut.

Värin valinta onnistuu helposti tarkoin valituista sävyistä

Löydät verkkokaupasta värin valinnan avuksi myös myymälöissäkin esillä olevat 74 x 120 mm kokoiset mallipalat tiilikatoille. Varmista niiden avulla katolle sävy, joka sopii sekä talon julkisivun sävyyn että sen ympäristöön.

 

Tilaa värimateriaaleja

Valitse vain parasta tiilikatollesi

Kilpi Tiilikattomaali, vesiohenteinen betonitiilikatteiden huoltomaali

​Kilpi Tiilikattomaali suojaa katemateriaalia ympäristörasituksilta, taaten erinomaisen sävynkeston ja pidentäen sen käyttöikää.​ Saatavilla vakiovärit – tiilenpunainen, tupapunainen, ruskea, tummanharmaa ja musta. 

Tutustu tuotteeseen

Kilpi Katonpuhdistaja, biohajoava puhdistusaine kattopinnoille

Kilpi Katonpuhdistaja on kehitetty kattojen puhdistukseen. Biohajoava puhdistusaine ruiskutetaan katolle ja jätetään vaikuttamaan. Katto puhdistuu vähitellen säärasituksen vaikutuksesta.

Tutustu tuotteeseen
Tutustu myös muihin kattotuotteisiin
Kattojen valintaopas

Näin maalaat tiilikaton

Tikkurilan asiantuntijoiden ohjeilla onnistut tiilkaton maalauksessa.

Näin poistat sammaleen katolta helposti

Kattopinnoille kerääntyy vuosien kuluessa sammalta, jonka säännöllinen poistaminen pidentää huomattavasti katteen käyttöikää. Katso Maalilinjan vinkit helppoon katon puhdistukseen.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi