työhuoneen sininen seinä

Rento työtila sateensinisellä

Riikan blogin Riikka maalasi työtilan seinät uuteen uskoon. Hortensiansininen sävy rauhoittaa ja sopii loistavasti puisten ja valkoisten yksityiskohtien kanssa.
Vaaleansininen sävy valittiin ison A4-värimallin avulla

Riikka maalasi olotilan seinät täyshimmeällä Harmony-sisustusmaalilla, sävynä vaaleansininen Sade J490 Tunne Väri -värikartasta.

Kun valitset Tikkurilan sisäseinämaalin ja sävytät sen Tunne Väri -kartan sävyyn, voit olla varma, että valitsemasi väri toistuu kotisi seinässä täsmälleen samanlaisena kuin värilastussa – kaikissa valaistusolosuhteissa.

"Koko perheen yhteiskäyttöön jäi välitila, joka on nyt maalattu Tikkurilan Sade-sävyllä. Huone voi olla välillä vaikka lasten leikkitila tai aikuisten työtila."

Riikka, Riikan blogi

Rainy blue wall and a white shelf
Swift makeover with paint

Näin toteutat idean

Maalaat työtilan yhden seinän valmiiksi jopa parissa tunnissa. 

Clean
1. PUHDISTA

Pyyhi seinän pinta. Jos pinta on selvästi likainen, pese pinnat Tikkurilan Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.

Protect
2. SUOJAA

Suojaa lattia tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta. Teippaa listat ja pistorasiat maalarinteipillä. Jos joudut tasoittamaan seinäpintaa tai aiempi maalipinta on tumma väriltään, maalaa pinta ensin Varma-pohjamaalilla. Varma-maalin sävy kannattaa valita lähelle uuden pintamaalin sävyä.

Paint
3. MAALAA

Sekoita Harmony-sisustusmaali ja maalaa seinä 2 kertaan. Harmony on päällemaalattavissa 1-2 tunnin kuluessa maalaamisesta, joten saat seinän muutamassa tunnissa valmiiksi. Irroita maalarinteipit ennen kuin maali ehtii kuivua.

Riikan työtilan seiniin tarvittiin 6 litraa Harmony-maalia. Muutos maksoi alle 100 euroa.

Riikka's blog

Idean toteuttaja: Riikan blogi

Riikan blogi on aktiivisen helsinkiläisäidin lifestyleblogi, jossa fiilistellään lasten juttuja, merta ja lapsiperheille suunnattuja tuotteita. Blogissa luovitaan lujalla, lempeällä otteella mukana kirjoittajansa elämänvaiheiden sekä ajankohtaisten muodin virtausten ja ilmiöiden aallokossa.

Lue Riikan mietteet projektista blogissa >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi