3 eri terassityyliä väripalettia vaihtamalla

Musta, ruskea vai harmaa terassi? Terassin väri vaikuttaa huomattavasti sen tunnelmaan. Tutustu eri terassityyleihin ja löydä sinun tyyliisi sopiva sävy terassillesi.

Värien vaihto on loistava tapa päivittää pihan ilmettä

Kun talosi on maalattu klassisella sävyllä, kuten valkoisella, mustalla tai harmaalla, on sen ulkoasua helppo päivittää vaihtamalla terassin väriä. Väripalettia vaihtamalla voit luoda terassille esimerkiksi luonnonläheisen, ajattoman ja klassisen tai modernin ja teräväpiirteisen ilmeen. 

Luonnonläheinen ruskea terassi

Ruskea väri tekee terassin tunnelmasta lämpimän, rauhallisen ja kutsuvan. Ruskea väri sulautuu kauniisti ympäröivään luontoon, luoden terassista ja puutarhasta harmonisen kokonaisuuden. 

Jotta ruskea terassi ei tuntuisi tunkkaiselta, lisää terassillesi esimerkiksi vaaleita tekstiilejä ja vehreyttä tuovia kasveja. Jos tavoittelet boheemia ilmettä, lisää terassillesi puisia yksityiskohtia, kuten juuttimatto, erilaisia koreja ja paperilyhtyjä. 

Eri sisustustyylejä ruskealle terassille

Luo ruskealle terassillesi boheemi ilme rottinkikalusteille, lyhdyillä, paperivalaisimilla ja juuttimatolla

Jos kaipaat ruskealle terassillesi modernimpaa ilmettä, pidä mielessä että vähemmän on enemmän. Panosta laadukkaisiin ulkokalusteisiin ja unohda tilpehööri. 

Suosituimmat ruskeat sävyt terassille

Ajaton ja klassinen harmaa terassi

Harmaa on suosittu valinta terassille, sillä se on ajaton ja klassinen sävy. Harmaa väri antaa terassillesi neutraalin ilmeen, johon on helppo yhdistellä erilaisia sisustustyylejä ja värejä.

Jos haluat luoda harmaalle terassillesi raikkaan luonnonläheisen ilmeen, suosi vaaleita tekstiilejä, pastellisävyjä ja vaaleita puun sävyjä.
Jos tavoittelet puolestaan tummaa ja tyylikästä ilmettä, kokeile yhdistellä terassin sisustuksessa tummempaa harmaata ja mustaa.
Metalliset ulkokalusteet antavat harmaalle terassille modernimman ilmeen

Moderni ja tyylikäs musta terassi

Musta väri antaa terassillesi modernin, elegantin ja tyylikkään ilmeen. Musta väri toimii kontrastivärinä, jos haluat korostaa kasvillisuutta tai vaaleita yksityiskohtia terassin sisustuksessa. 

Suosituimmat mustat ja harmaat sävyt terassille

5 vinkkiä terassin öljyämiseen

Löysitkö jo sopivan värin terassillesi ja on aika aloittaa öljyäminen? Katso vielä Tikkurilan Maalilinjan ammattilaisten vinkit terassin öljyämiseen ja onnistut varmasti!

Tikkurilan terassiöljyt kestävämpään jälkeen

Valtti Plus Terrace Oil

Tikkurilan Valtti Plus -terassiöljystä on saatavilla kolme valmisväriä: ruskea, harmaa ja musta. 

Tutustu tuotteeseen

Valtti Plus Wood Oil

Tikkurilan Valtti Plus Wood Oil -puuöljy on sävytettävissä Tikkurilan kuultaviin ulkoväreihin

Tutustu tuotteeseen
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi