kuviomaalaus

Maalaa lastenhuoneeseen sininen kuvioseinä

Marja Musta Ovi -blogista maalasi valkoisen lastenhuoneen sinisen sävyihin. Uudistuneen vauvanhuoneen juju on kuviomaalaus. Näin toteutat helpon kuviomaalausidean Marjan tyyliin!
Sinisen sävyjä ja ripaus haaleaa roosaa lastenhuoneeseen

Marja maalasi seinän kokonaan X438 Salaisuus -sävyllä ja talomaisen kuvion L491 Maininki -sävyllä. Seinämaaliksi valikoitui täyshimmeä Harmony-sisustusmaali, joka on kiiltoasteeltaan hyvä valinta makuuhuoneeseen. Harmony-sisustusmaalilla luot hienostunutta, sametinhimmeää pintaa ja maali häivyttää pinnan pienet epätasaisuudet. Suosittelemme Joker-maalia lastenhuoneeseen, koska likatahrat on helppo pyyhkiä seinästä pois.

Kun valitset Tikkurilan sisäseinämaalin ja sävytät sen Tunne Väri -kartan sävyyn, voit olla varma, että valitsemasi väri toistuu kotisi seinässä täsmälleen samanlaisena kuin värilastussa – kaikissa valaistusolosuhteissa.

Jakkarat maalattiin himmeällä Helmi 10 -kalustemaalilla, tummalla N439 Syvänne -sävyllä, haaleanroosalla Y319 Omenankukka -sävyllä ja samoilla sinisen sävyillä kuin seinät.

VINKKI! Helpota värin valintaa. Voit tilata Tikkurilan A4-kokoisia värimalleja sekä Colour It -sävytestereitä koemaalausta varten. Tikkurila Colour Master -sovelluksella voit myös kokeilla, miltä eri sävyt näyttäisivät seinilläsi.

sininen lastenhuoneen seinä
sininen lastenhuoneen seinä jossa roikkuu helmet
sininen lastenhuoneen seinä jonka edessä tuoleja
sininen lastenhuoneen seinä
Vauvanhuone ennen ja jälkeen muutoksen
LASTENHUONE ENNEN
LASTENHUONE ENNEN
LASTENHUONE JÄLKEEN
LASTENHUONE JÄLKEEN
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi