Secret in the kids' playroom

Salaisuus lastenhuoneessa

Maiju Saw -bloggaaja piristi lastenhuoneen seinät raikkaalla vedensinisellä. Lastenhuoneen vaaleaan, skandinaaviseen tyyliin Salaisuus-sävy tuo ripauksen leikkiä.
"Lopputuloksesta tuli tasainen ja kaunis"

Maiju maalasi lastenhuoneen seinät täyshimmeällä Harmony-sisustusmaalilla, sävynä X438 Salaisuus. Tunne Väri -värikartan sävy Salaisuus toistuu täsmälleen samanlaisena seinässä kun se sävytetään Tikkurilan sisäseinämaaliin. Lue lisää Tikkurilan 100 % Sävylupauksesta.

Seinät maalattiin Harmony-sisustusmaalilla, jolloin lopputulos on kauniin tasainen ja täyshimmeä.

"Sävy sopii hyvin kaappien harmaan kanssa sekä on mun mielestä loistava pari puunvärisille yksityiskohdille! Maalaaminen on kyllä kaikista nopein tapa uudistaa, sitä ei vaan muuta mikään! Ja niin kivaakin :) Maaliksi valitsin matan Harmonyn, koska se aikaisemman kokemukseni perusteella sopii niin hyvin meidän vähän epätasaisille seinille. Tätä nykyä meidän kaikki seinät on kohta maalattu Harmonylla, koska seinän tuntu on sen jälkeen ihanan samettinen ja sävy näyttää valaistuksesta riippuen aina vähän erilaiselta. Jos kuitenkin epäilee, että huoneen seiniä joutuu myöhemmin puhdistelemaan paljon, suositellaan Tikkurilalta silkkistä Jokeria."

Maiju, Maiju Saw -blogi

camera

Lastenhuone ennen ja jälkeen muutoksen

room
LASTENHUONE ENNEN
LASTENHUONE JÄLKEEN
LASTENHUONE JÄLKEEN

1. PUHDISTA


Pyyhi seinän pinta ennen käsittelyä. Jos seinä on selvästi likainen, pese pinta Tikkurilan Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.

2. SUOJAA

Suojaa lattia tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta. Teippaa listat ja pistorasiat maalarinteipillä. Jos joudut tasoittamaan seinäpintaa tai aiempi maalipinta on tumma väriltään, maalaa pinta ensin Varma-pohjamaalilla. Varma-maalin sävy kannattaa valita lähelle uuden pintamaalin sävyä.

3. MAALAA

Sekoita Harmony-sisustusmaali ja maalaa seinä 2 kertaan täyshimmeäksi. Harmony on päällemaalattavissa 1-2 tunnin kuluessa maalaamisesta, joten saat seinän muutamassa tunnissa valmiiksi.

MAIJU SAW on sisustusblogi, jossa bloggaaja jakaa sisustusideoita, DIY-vinkkejä ja inspiraatiokuvia omasta kodistaan. Maiju esittelee hurmaavia ostosaarteitaan, ihastuttavia kirpputorilöytöjään ja upeita itse tehtyjä luomuksiaan. Tämän lisäksi blogissa on paljon ruokareseptejä ja pohdintoja lapsiperheen arjesta.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi