Syksyn satokauden sävyt

Syvä punainen, täyteläinen oranssi ja havumetsän inspiroima vihreä. Syksyn tullen lämpimät ja maanläheiset sävyt alkavat vetää puoleensa ja inspiraatio väreihin kumpuaa luonnon värimaailmasta.

Lehdet alkavat putoilla puista ja kirpeä ilma pureutuu iholle. Tekee mieli viettää kotona entistä enemmän aikaa, käpertyä viltin alle ja sytyttää kynttilät. Mieli kaipaa lämpimiä ja kotoisia värejä, jotka tuovat turvaa. 

Inspiroidu satokauden vihanneksien: perunan, sipulin, punajuuren ja porkkanan sävyistä. Ihastele ruskan oranssin punertavaa sävymaailmaa ja kiinnitä huomiota luonnossa tapahtuvaan muutokseen. Vaeltele havumetsän keskellä, tunne luonto ympärilläsi ja anna mielen levätä. 

Muisto pohjoisesta luonnosta

Sadonkorjuu ja luonto kuuluvat yhteen. Kun kaipaamme kotiimme kosketusta luonnosta, tukeudumme yleensä vihreisiin sävyihin. Vihreät sävyt rauhoittavat mieltä, kohottavat mielialaamme ja tuovat tietynlaista tyyneyttä.

Jos kaipaat vihreääsi ripauksen harmaata, kokeile M495 Tunturipaju -sävyä. Tämä maanläheinen ja rauhallinen, harmaalla murrettu vihreä tuo pohjoisen luonnon kotiin. Se muistuttaa sinua kylmistä aamuista, pohjoisen tuntureista ja metsän tuoksusta.

Inspiraatio punajuuresta ja poltetusta savesta

Oranssit ja punaiset sävyt ovat syksyn luottovärejä. Kun maalaat kotisi näillä väreillä, kodistasi huokuu lämpö ja vieraanvaraisuus. 

Jos etsit kotiisi tyylikästä, mutta maanläheistä punaista, lempeä ja murrettu N405 Ruukku on sinun sävysi. Jos tunnet olosi rohkeaksi ja etsit tummempaa punaista, valitse M425 Punajuuri. Tämä voi tuntua melko hurjalta, mutta maalaa Punajuurella koko huone, kuten alla olevassa kuvassa. Lopputulos on kotoisa ja antaa lohtua.

Colour Master sovellus

Kokeile sävyjä kotisi seinille

Herätä lämpimät satokauden sävyt henkiin Tikkurila Color Master -sovelluksella. Sovelluksemme avulla voit kokeilla miltä eri värit näyttäisivät seinilläsi.

Lataa nyt ja päästä luovuutesi valloilleen.

Hunaja lämpimässä teekupissa

Kääriydy sohvalle viltin alle teekupin kanssa. Hunajainen tuoksu leviää huoneeseen, kun sytytät kynttilän. Paahteinen oranssinkeltainen L396 Mehiläisvaha lämmittää tilan kuin tilan.

Kuin halot takassa viileänä syyspäivänä

Puuvajan lattia saappaiden alla peittyy pieniin puulastuihin ja kaarnanpaloihin. Raikas puun sävy, X462 Lastu, muistuttaa haloista takassa viileänä syyspäivänä.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi