3 eri puutarhatyyliä väripalettia vaihtamalla

Ajaton ja klassinen vai aito ja boheemi? Ilman suurempaa remonttiprojektia voit muuttaa puutarhasi tyyliä värejä vaihtamalla.

Värien vaihto on loistava tapa päivittää pihan ilmettä

Kun talosi on maalattu klassisella sävyllä, kuten valkoisella, mustalla tai harmaalla, on sen ulkoasua helppo päivittää vaihtamalla ympärillä olevia elementtejä. Väripalettia vaihtamalla voit luoda terassille esimerkiksi ajattoman ja klassisen, modernin ja teräväpiirteisen tai aidon ja boheemin ilmeen. 

Tästä artikkelista löydät ideoita, kuinka voit yhdistää tyylikkään harmaan sävyn Q710 Aapan eri väreihin ja elementteihin. Valitsemalla oikeita sävyjä ja esineitä saat talosi sopimaan haluamaasi tyyliin.

Moderni ja teräväpiirteinen puutarhatyyli

Minimalistiset huonekalut tyylikkäällä muotoilulla, luonnonmateriaalit, kuten puu ja kivi sekä nykyaikaiset elementit tekevät puutarhasta modernin. Mustat yksityiskohdat sopivat hyvin yhteen raikkaan harmaan julkisivun kanssa. Geometrisillä elementeillä lisäät kokonaisuuteen terävyyttä ja luonnetta. 

Moderni puutarhatyyli saavutetaan parhaiten käyttämällä luonnollista värimaailmaa, jossa on kokonaisuutta terävöittäviä korostusvärejä. Yhdistä Q710 Aapa esimerkiksi vaalean beigeen kuten D118 Seitti, harmaaseen kuten Q831 Viehe ja läpikuultavaan beigeen kuten 5061 Kaisla ja sido kokonaisuus yhteen mustalla korostusvärillä, kuten D129 Korppi.

Aito ja boheemi tyyli

Yhdistämällä luonnonmateriaaleja ja kasveja saat puutarhasi tuntumaan boheemilta. Puuterassi luonnollisella ja kuultavalla viimeistelyllä, puiset yksityiskohdat, juuttimatto ja tekstiilit rakentavat hyvän taustan tälle boheemille kesäkeitaalle. Ruukkukasvien lisäksi korit ja köynnökset lisäävät luonnonläheistä tunnelmaa.

Raikkaan harmaan Q710 Aapa ympärille rakennettuun boheemiin väriyhdistelmään suosittelemme lämmintä värimaailmaa, esimerkiksi pehmeää beigeä kuten D100 Pumpuli, raikasta keltaista, kuten Q115 Paahde ja maanläheistä ja kuultavaa ruskeaa, kuten 5073 Petäjä.


 

Ajaton ja klassinen tyyli

Klassinen terassi rakentuu ajattomien metalli- tai puukalusteiden, viherkasvien ja kauniiden koriste-elementtien ympärille. Väriä voi lisätä esimerkiksi tyynyillä, ruukkukasveilla tai maalatuilla puutarhakalusteilla.

Tämän klassisen terassin värimaailma koostuu Q710 Aapa lisäksi harmahtavan sinisestä, viininpunaisesta, mustasta ja valkoisesta. D116 Kekäle on intensiivinen punainen ja 5085 Ilta kaunis, läpikuultava harmahtavan sininen.

Ajaton ja klassinen puutarhatyyli

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi