Tiilitalomaalilla uudistat vanhan tiilijulkisivusi

Onko tiilitalosi pinta päässyt rapistumaan ajan saatossa? Tikkurilan uusi Brick House Paint -tiilitalomaali antaa talollesi uuden ilmeen muuttamatta
tiilen alkuperäistä struktuuria tai sen ominaisuuksia.

Tiilitalomaali uutuus!

Tikkurilan uusi Brick House Paint -tiilitalomaali antaa talollesi uuden ilmeen muuttamatta tiilen alkuperäistä struktuuria tai sen ominaisuuksia. Tiilitalomaali on hengittävä ja sillä käsitelty pinta läpäisee hyvin vesihöyryä ja sopii eri tiilityypeille. Täyshimmeä maali on helppokäyttöinen ja se tekee pinnasta tasaisen kauniin. 

Korosta tiilen kauneutta 

Tiili on kestävä rakennusmateriaali, mutta ajansaatossa myös tiilijulkisivu tarvitsee huoltoa. Maalaaminen on edullinen vaihtoehto vanhan tiilijulkisivun uudistamiselle. Kivitex Brick House Paint -tiilitalomaalilla vanhanaikainen ja aikaa nähnyt tiilijulkisivu saa uuden raikkaan ilmeen ja halutessa myös uuden sävyn. Pinta pysyy pitkään tasaisen kauniina uudistaen samalla rakennuksen julkisivun ja tuoden värimaailman 2020-luvulle. 

Ennen 

Jälkeen

Useita värivaihtoehtoja

Valitse itsellesi sopivin sävy Tikkurilan Tiilitalot -värikartasta, johon on koottu suosituimmat tiilitalovärit. Harmonisilla väreillä voidaan syventää tai vaihtaa tiilen omaa väriä. Oikein valitulla pintakäsittelyllä ja värinvaihdolla voit nostaa rakennuksesi arvoa sekä tuoda viihtyvyyttä asuinympäristöön. Näin saat ainutlaatuisen ja juuri sinua miellyttävän lopputuloksen.

Lisäsuojaa UV-säteilyltä ja sateelta

Käsitelty tiilijulkisivu kestää erinomaisesti eri sääolosuhteita, kuten UV-säteilyä ja sadetta. Kivitex Brick House Paint sisältää vettä hylkiviä ominaisuuksia, mikä näkyy veden pisarointina käsitellyllä pinnalla

Ohjeet tiilitalon maalaamiseen

Katso tarkat työohjeet tiilitalon maalaamiseen ja onnistu oman tiilitalosi maalaamisessa!

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi