Seinä maalattu Remontti-Ässällä, sävy J392 Tuohus

Maalilinja neuvoo: Millaisen maalin ja kiiltoasteen valitsen sisäseiniin?

Kun seinän maalaus on edessä, tutustu ennen projektia seinämaaleihin ja niiden kiiltoasteisiin. Näin varmistat, että maalattu pinta kestää sille tarkoitettua rasitusta ja toistaa sävysi haluamallasi tavalla.
Himmeä on valtavirtaa sisäseinämaalien valinnassa

Tikkurilan sisäseinämaaleja on saatavilla neljää eri kiiltoastetta eli viimeistelyä matasta kiiltävimpään: Täyshimmeä, himmeä, puolihimmeä ja puolikiiltävä. Himmeä maali näyttää vaaleammalta kuin kiiltävämpi vaihtoehto, vaikka värikoodi onkin sama. Toisaalta mitä himmeämpi maali on, sitä vähemmän pinnan epätasaisuudet näkyvät lopputuloksessa. Yleensä seiniin valitaan tämän ja sisustusvaltavirran vuoksi himmeä seinämaali. Himmeä ja täyshimmeä kiiltoaste ovat luonteva valinta olo- ja makuuhuoneisiin.

Jos haluat himmeän seinäpinnan kotiisi, valitse seuraavista:

Tikkurila Harmony

Hienostunut Harmony

Täyshimmeällä Harmony-sisustusmaalilla luot hienostunutta, sametinhimmeää seinäpintaa vaikka makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Täyshimmeä maali toistaa vahvatkin värit pehmeinä ja syvinä. Harmonyllä saat aikaan kauniin tasaisen seinäpinnan helposti, sillä täyshimmeä pinta häivyttää pinnan pienet epätasaisuudet. Uudistetun maalin sametinhimmeään pintaan ei tartu sormenjälkiä ja sillä on parempi pesun- ja hankauksenkesto.


Tutustu tuotteeseen

Ympäristöystävällinen Joker

Himmeä Joker on tutkitusti turvallinen ja kestävä sisustusmaali, joka sopii erityisesti oleskelutiloihin ja lastenhuoneisiin. Uudistuneella Jokerilla on myös entistä parempi pesun- ja hankauksenkesto, jonka ansiosta pinnat on helppo pitää puhtaana. Silkinhimmeän pinnan ansiosta värit toistuvat rauhallisina.

Tutustu tuotteeseen

Tikkurila Joker
Luja 7

Himmeä Luja 7

Luja 7
 on paras valinta tilaan, joka on alttiina kovalle rasitukselle ja lialle. Luja soveltuu myös kosteisiin tiloihin kuten kylpyhuoneisiin ja pukutiloihin.

Tutustu tuotteeseen

Jos kuitenkin haluat pyyhittävämpää puolihimmeää pintaa:

Tikkurila Remontti-ässä

Kestävä puolihimmeä Remontti-Ässä

Puolihimmeä sisäseinämaali Remontti-Ässä kestää elämää vaativissakin kohteissa. Pesunkestävä sisäseinämaali sopii erityisen hyvin keittiöihin ja eteisiin ja pinnoille joilta vaaditaan toistuvaa pyyhkimistä. Puolihimmeä pinta toistaa värit energisinä ja intensiivisinä.

Tutustu tuotteeseen

Kuinka paljon maalia tarvitsen?

Ennen maalausprojektin aloittamista, on hyvä myös miettiä ja laskea etukäteen, kuinka paljon maalia projektiisi tarvitset. Tikkurilan Maalilaskurin avulla pystyt kätevästi laskemaan maalimenekin.

Kokeile maalilaskuria
 

Onko sinulla kysyttävää maalausprojektiisi liittyen?

Tikkurilan Maalilinjalta saat asiantuntijan neuvot kaikkeen maalaamiseen – aina ideasta toteutukseen.

Ota yhteyttä Maalilinjaan


 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi