Maalilinja neuvoo: Millaisen maalin ja kiiltoasteen valitsen sisäseiniin?

Maalilinja neuvoo: Millaisen maalin ja kiiltoasteen valitsen sisäseiniin?

Kun seinän maalaus on edessä, tutustu ennen projektia seinämaaleihin ja kiiltoasteisiin. Näin varmistat, että maalattu pinta kestää siihen kohdistuvaa rasitusta ja että pinta toistaa valitsemasi sävyn haluamallasi tavalla.
Himmeät seinämaalit ovat nykyään yhä enemmän suosiossa

Tikkurilan sisäseinämaaleja on saatavilla neljää eri kiiltoastetta mattapintaisimmasta kiiltävimpään: täyshimmeä, himmeä, puolihimmeä ja puolikiiltävä. Mitä himmeämpi maali on, sitä vähemmän pinnan epätasaisuudet ja pienemmät virheet näkyvät lopputuloksessa. Usein seiniin valitaankin himmeä maali, joka on tämän ja sisustusvaltavirran vuoksi nykyään trendienkin mukainen. Himmeä ja täyshimmeä kiiltoaste ovat luonteva valinta olo- ja makuuhuoneisiin.

Jos haluat himmeän seinäpinnan kotiisi, valitse seuraavista:

Tikkurila Harmony

Hienostunut Harmony

Täyshimmeällä Harmony-sisustusmaalilla luot hienostunutta, sametinhimmeää seinäpintaa vaikka makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Täyshimmeä maali toistaa vahvatkin värit pehmeinä ja syvinä. Harmonyllä saat aikaan kauniin tasaisen seinäpinnan helposti, sillä täyshimmeä pinta häivyttää pinnan pienet epätasaisuudet. Uudistetun maalin sametinhimmeään pintaan ei tartu sormenjälkiä ja sillä on entistä parempi pesun- ja hankauksenkesto.


Tutustu tuotteeseen >> 

Sametinhimmeä, sisäilmaa puhdistava Harmony Clean Air
 

Harmony Clean Air on täyshimmeä sisustusmaali uudella innovatiivisella teknologialla, joka vähentää aktiivisesti haitallisen formaldehydin tasoa sisätiloissa. Korkealaatuisella maalilla on erinomainen peittokyky. Harmony Clean Air peittää tehokkaasti epätasaisuuksia ja luo kauniin pinnan.

Tutustu tuotteeseen >>

Sisäilmaa puhdistava Harmony Clean Air -seinämaali
Tikkurila Joker-seinämaali

Ympäristöystävällinen Joker

Himmeä Joker on tutkitusti turvallinen ja kestävä sisustusmaali, joka sopii erityisesti oleskelutiloihin ja lastenhuoneisiin. Uudistuneella Jokerilla on myös entistä parempi pesun- ja hankauksenkesto, jonka ansiosta pinnat on helppo pitää puhtaana. Silkinhimmeän pinnan ansiosta värit toistuvat rauhallisina.

Tutustu tuotteeseen >>

Luja 7 -seinämaali

Himmeä Luja 7

Luja 7
 on paras valinta tilaan, joka on alttiina kovalle rasitukselle ja lialle, kuten kodinhoitohuone, keittiö ja eteis- ja porrastilat. Luja soveltuu myös kosteisiin tiloihin kuten kylpyhuoneisiin ja pukutiloihin. Lujalla maalattu pinta kestää erittäin hyvin puhdistusta.

Tutustu tuotteeseen >>

Jos kuitenkin haluat pesua kestävää, kiiltävämpää maalia, valitse pintaan puolihimmeä Remontti-Ässä:

Kestävä puolihimmeä Remontti-Ässä
 

Puolihimmeä sisäseinämaali Remontti-Ässä kestää elämää vaativissakin kohteissa. Pesunkestävä sisäseinämaali sopii erityisen hyvin keittiöihin ja eteisiin ja pinnoille joilta vaaditaan toistuvaa pyyhkimistä. Puolihimmeä pinta toistaa värit energisinä ja intensiivisinä.

Tutustu tuotteeseen >>

Remontti-Ässä -seinämaali

Kuinka paljon maalia tarvitsen?

Ennen maalausprojektin aloittamista, on hyvä myös miettiä ja laskea etukäteen, kuinka paljon maalia projektiisi tarvitset. Tikkurilan Maalilaskurin avulla pystyt kätevästi laskemaan maalimenekin.

Kokeile maalilaskuria

 

Onko sinulla kysyttävää maalausprojektiisi liittyen?

Tikkurilan Maalilinjalta saat asiantuntijan neuvot kaikkeen maalaamiseen – aina ideasta toteutukseen.

Ota yhteyttä Maalilinjaan
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi