Maalilinja neuvoo: Millaisen maalin ja kiiltoasteen valitsen sisäseiniin?
Kun seinän maalaus on edessä, tutustu ennen projektia seinämaaleihin ja niiden kiiltoasteisiin. Näin varmistat, että maalattu pinta kestää sille tarkoitettua rasitusta ja toistaa sävysi haluamallasi tavalla. Kiiltoaste kannattaa valita kohteen ja rasitustason mukaan. Maalilinjan asiantuntijalta saat neuvot sisäseinämaalin valintaan.
Himmeä on valtavirtaa sisäseinämaalien valinnassa

Tikkurilan sisäseinämaaleja on saatavilla neljää eri kiiltoastetta eli viimeistelyä matasta kiiltävimpään: Täyshimmeä, himmeä, puolihimmeä ja puolikiiltävä. Himmeä maali näyttää vaaleammalta kuin kiiltävämpi vaihtoehto, vaikka värikoodi onkin sama. Toisaalta mitä himmeämpi maali on, sitä vähemmän pinnan epätasaisuudet näkyvät lopputuloksessa. Yleensä seiniin valitaan tämän ja sisustusvaltavirran vuoksi himmeä seinämaali. Himmeä ja täyshimmeä kiiltoaste ovat luonteva valinta olo- ja makuuhuoneisiin.

Jos haluat himmeän seinäpinnan kotiisi, valitse seuraavista:

Täyshimmeällä Harmony-sisustusmaalilla luot hienostunutta, sametinhimmeää seinäpintaa vaikka makuutilaan tai olohuoneeseen. Vahvatkin värit toistuvat pehmeinä ja syvinä.

Tutustu Harmonyyn tästä >>

Himmeä Joker on ympäristötietoisen valinta – turvallinen, vähäpäästöinen ja allergiaystävällinen sisustusmaalien 65-vuotias klassikko. Siksi se on oiva valinta esimerkiksi lastenhuoneeseen.

Tutustu Jokeriin tästä >>

Himmeä Luja 7 on paras valinta tilaan, joka on alttiina kovalle rasitukselle ja lialle. Luja soveltuu myös kosteisiin tiloihin kuten kylpyhuoneisiin ja pukutiloihin.

Tutustu Luja 7:ään tästä >>

Jos kuitenkin haluat pyyhittävämpää puolihimmeää pintaa..

Valitse Tikkurilan puolihimmeä Remontti-Ässä, joka soveltuu hyvin mm. keittiöihin, eteisiin ja pinnoille joilta vaaditaan toistuvaa pyyhkimistä.

Tutustu Remontti-Ässään tästä >>

Maalilinja 020 191 2002

Jos et löytänyt sivuiltamme vastausta ongelmaasi voi kysyä neuvoa Maalilinjalta.

  • Soita puhelinpalveluumme ja kysy asiantuntijoiltamme. 020 191 2002  ark. 8-19
    (Puheluiden hintatiedot)
  • Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla jolloin saat lisättyä kuvia viestin mukaan.


     
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.