vaalean roosan värinen olohuoneen seinä

Utuisen roosa olohuone ja skandinaavinen sisustus

Marja Musta Ovi -blogista maalasi olohuoneensa huurteiseen roosan sävyyn. Herkkä vaaleanpunainen nude on tyylikkäästi yhdistetty skandinaavisiin sävyihin: valkoiseen, harmaaseen ja mustaan sekä vaaleaan puuhun.
Sametinhimmeä pinta kruunaa lopputuloksen

Marja löysi X420 Neito -sävyn Tikkurilan Tunne Väri -kartasta. Seinämaaliksi valikoitui täyshimmeä Harmony-sisustusmaali, joka on kiiltoasteeltaan oiva valinta tyylikkääseen olohuoneeseen. Harmony-sisustusmaalilla luot hienostunutta, sametinhimmeää pintaa ja maali häivyttää pinnan pienet epätasaisuudet.

Kun valitset Tikkurilan sisäseinämaalin ja sävytät sen Tunne Väri -kartan sävyyn, voit olla varma, että valitsemasi väri toistuu kotisi seinässä täsmälleen samanlaisena kuin värilastussa – kaikissa valaistusolosuhteissa.

VINKKI! Helpota värin valintaa A4-kokoisilla värimalleilla, niin koemaalausta ei tarvitse tehdä. Toinen vaihtoehto löytää Se oikea sävy on kokeilla sävytestereitä. Sävytesterit sisältävät kolme testerikokoista maalipurkkia valitsemissasi sävyissä.

Tilaa iso A4-värimalli >>

Tilaa sävytesterit >>

ison värimallin vertaaminen seinään
A4-VÄRIMALLI JA MAALATTU SEINÄ
Utuinen roosa yhdistyy upeasti skandinaaviseen sisustukseen
UTUINEN ROOSA YHDISTYY UPEASTI SKANDINAAVISEEN SISUSTUKSEEN
uusi tausta huonekaluille, skandinaavinen sisustus ja roosa seinä
UUSI OLOHUONEEN SEINIEN VÄRI ANTAA UUDEN ILMEEN MYÖS HUONEKALUILLE
Tikkurilan sävy X420 Neito
TIKKURILAN SÄVY X420 NEITO

Olohuone ennen ja jälkeen muutoksen

OLOHUONE ENNEN
OLOHUONE ENNEN
OLOHUONE JÄLKEEN
OLOHUONE JÄLKEEN

Näin toteutat idean 

Uudistat olohuoneen ilmeen maalamalla jopa parissa tunnissa!

pese seinät ennen maalausta

1. Puhdista

Pyyhi seinän pinta. Jos pinta on selvästi likainen, pese pinnat Tikkurilan Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.

suojaa lattia j amuut pinnat ennen maalausta

2. Suojaa

Suojaa lattia tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta. Teippaa listat ja pistorasiat maalarinteipillä. Jos jouduit tasoittamaan seinäpintaa tai aiempi maalipinta on tumma väriltään, maalaa pinta ensin Varma-pohjamaalilla. Varma-maalin sävy kannattaa valita lähelle uuden pintamaalin sävyä.

sekoita maalia ennen käyttöä

3. Sekoita

Sekoita Harmony-sisustusmaali ja kaada maalia muovipussilla päällystettyyn telakaukaloon. Näin mahdollisesti jäljelle jäänyt maali on helppo kaataa takaisin purkkiin.

maalaa seinät telalla

4. Maalaa

Maalaa seinä kahteen kertaan täyshimmeäksi. Harmony on päällemaalattavissa 1–2 tunnin kuluessa maalaamisesta, joten saat seinän muutamassa tunnissa valmiiksi.

Lue Maalilinjan neuvot tasaisen seinäpinnan maalaamiseen >>

Musta ovi blogger Marja

IDEAN TOTEUTTAJA: Musta Ovi -blogin Marja

Sisustusblogi, rakentamisblogi, designblogi Musta ovi muotoutui haaveesta asua keskellä unelmaa, loft-henkisessä skandimodernissa talossa ripauksella tanskalaista särmää. Marjan blogi tarjoaa uutta inspiraatiota ja intoa kokeilla. Kaunis ei läheskään aina tarkoita kallista, kuuluu kirjoittajan motto.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi