Terassin käsittely ja kunnostus

Jokainen terassi tarvitsee ajoittain huoltoa. Huoltamalla terassia pidennät sen käyttöikää. Täältä löydät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää terassin käsittelystä – aina inspiraatiosta ohjeisiin ja tuotteisiin.

Kestävää kauneutta terassillesi

Terassi on tärkeä osa koko kotia ja jokainen terassi tarvitsee ajoittain huoltoa ja hoitoa. Öljykäsittelyllä suojaat terassia niin UV-säteilyn kuin sateen aiheuttamaa kulumista vastaan ja pidennät terassin käyttöikää. Laadukas terassiöljy imeytyy puun pintasolukkoon ja vahvistaa puun luonnollista syvyyttä antaen sille viimeistellyn ulkonäön. Terassiöljy estää puuta kuivumasta ja halkeilemasta, minkä vuoksi terassi tuntuu mukavammalta paljain jaloin. 

Milloin terassi tulee käsitellä? Kun terassin pinta alkaa näyttämään kuluneelta ja haalistuneelta, on aika miettiä sen raikastamista puuöljyllä. Vesipisaratestillä voit helposti testata milloin puuöljykäsitelty terassi tarvitsee uutta käsittelyä. Jos vesipisara imeytyy nopeasti puuhun, öljytty terassin pinta on kulunut ja vaatii uudelleenkäsittelyä.

Käyttämällä Tikkurilan kestäviä ja ympäristöystävällisiä tuotteita terassin käsittelyssä, voit olla varma, että puupinnat kestävät elämää ja lisäät samalla myös koko ulkotilan viihtyisyyttä.

 

 

Helppo terassin muodonmuutos

Helppo terassin uudistaminen ja muodonmuutos onnistuu valitsemalla terassin öljyyn uuden värin. Kokosimme yhteen neljä erilaista upeaa terassin muodonmuutosta inspiraatioksesi. Käy kurkkaamassa!

Inspiroidu

5 + 1 vinkkiä terassin värin valintaan

Terassin värin vaihtaminen voi muuttaa koko ulkotilan tunnelman. Listasimme tähän 5 + 1 vinkkiä, jotka auttavat sinua valitsemaan oikean värin terassillesi.

3 merkkiä, joista tunnistat, että on aika öljytä terassi

On tärkeää käsitellä terassi säännöllisin väliajoin. Säännöllisellä huoltamisella pidät terassin kauniina ja pidennät sen käyttöikää. Mutta mistä tiedät, että on aika käsitellä terassin pinnat?

Valitse vain parasta terassisi pinnoille

Valtti Plus Terrace Oil, valmisvärit

Osittain biopohjainen puuöljy ulkopuupinnoille. Suojaa puuta UV-säteilyltä ja tekee pinnasta erittäin kestävän. Saatavilla kolme valmisväriä ruskea, kelonharmaa ja musta.

Tutustu tuotteeseen

Valtti Plus Wood Oil, sävytettävä

Osittain biopohjainen puuöljy ulkopuupinnoille. Estää puun halkeilua, suojaa erinomaisesti kosteudelta ja tekee puupinnasta säänkestävän. Sävytettävissä 39 kuultavaan sävyyn.

Tutustu tuotteeseen

Muista myös pesu!

Terassi- ja kalustepesu

Terassi- ja kalustepesu vaalentaa ja kirkastaa tummuneiden puupintojen väriä. Terassi- ja Kalustepesulla käsitelty pinta on paras alusta puuöljylle. Puhdistaa myös sitkeän lian.

Tutustu tuotteeseen
Tutustu myös muihin pihan pintojen tuotteisiin
Opas pihan pintojen tuotteiden valintaan

5 vinkkiä terassin öljyämiseen

Lue Tikkurilan Maalilinjan asiantuntijoiden kokoamat viisi vinkkiä, joiden avulla onnistut terassin öljyämisessä. 

 

 

Näin öljyät terassin

Terassin öljyäminen onnistuu yhden viikonlopun aikana, kunhan käytössäsi on oikeat työvälineet ja laadukkaat tuotteet. Katso ohjeet, kuinka öljytä terassi vaihe vaiheelta ja onnistu terassin öljyämisessä.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi