Luo tunnelmallinen olohuone oikeilla värivalinnoilla

Luo tunnelmallinen olohuone oikeilla värivalinnoilla

Olohuone on kodin käyntikortti, kohtaamispaikka ja mukavuuden tyyssija. Tikkurilan väriasiantuntija antaa vinkit, joiden avulla luot unelmiesi tunnelman olohuoneeseen.
Kauniin rauhallinen olohuone on maalattu sävyllä Y421 Orkidea.

Vaalea ja viileä, pehmeä ja lämmin. Huoneen tunnelma luodaan värejä ja tekstuureja yhdistelemällä. Kun valitset olohuoneen sävymaailmaa, mieti, millaisten värien ympäröimänä viihdyt, mikä sopii tyyliisi ja mistä väreistä pidät. Kodin sävyvalinnoissa ei ole oikeita tai vääriä vaihtoehtoja, vaan oma luovuus on sallittua! 


Vinkki!  Jos valitset tilaan vaalean sävyn, maalaa koko tilan seinät samalla sävyllä. Se tuntuu modernilta tauon jälkeen. Useamman seinän maalaaminen vahvistaa tilan tunnelmaa.  

roosan värinen olohuoneen seinä

Tikkurilan väriasiantuntija antaa vinkkejä sävyistä, joiden avulla voit luoda erilaisia tunnelmia olohuoneeseen. Inspiroidu sävypareista ja kokeile rohkeasti uutta.  

1. Kaunis ja pehmeä tunnelma syntyy murretuilla maan sävyillä 

Kauniit, murretut maan sävyt S471 Etruski ja V477 Muuri sopivat hyvin yhteen erilaisten puupintojen kanssa. Pehmeät sävyt luovat syleilevän tunnelman, joka kutsuu viettämään aikaa.  

 

2. Klassista ja ajatonta harmoniaa 

Harmaaseen vivahtavat V484 Ajopuu ja S484 Koglomeraatti antavat klassisen taustan sisustukselle. Ne ovat oiva valinta tilaan, johon halutaan pientä twistiä ja kiinnostavuutta luopumatta klassisesta yleisilmeestä.  

 

3. Rauhallinen ja viileä tunnelma

Harmaaseen vivahtavat vihreät, sekä petroliin taittuvat siniset kuuluvat viileän rauhalliselle värialueelle. Syvän sininen M350 Mustekynä ja vihreä M442 Vuono ovat lumoavan syviä sävyjä, jotka on helppo yhdistää sisustukseen.   

 

4. Kepeää luonnon lämpöä

Trendikkäät murretut keltaiset tuovat tilaan lämpöä ja valoa. J398 Kenno ja J392 Tuohus ovat kauniin vivahteikkaita sävyjä, joiden eri piirteet erottuvat hyvin valaistuksen vaihtuessa. 

 

5. Hempeyttä ja keveyttä

Lempeät vaaleanpunaiset luovat rauhallisen taustan huoneeseen. Yhdessä luonnonmateriaalien kanssa Y421 Orkidea näyttäytyy viileän klassisena. X420 Neito on vivahteikas valinta joka kestää aikaa. 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi