tunne väri kokoelma

Sisusta helpommin Tunne Väri -värikokoelman avulla

Kodin sävyjen valinta on entistä helpompaa! Löydä sinulle sopiva sisustustyyli Tunne Väri- värikokoelman 216 huolella valitusta sävystä ja niistä koostetuista kuudesta erilaisesta sisustustyylipaletista.

Tunne Väri on enemmän kuin huolella valikoitu 216 värin kokoelma; se tarjoaa työkalut ja inspiraation oman tyylin ja tunnelman luomiseen. Uudistetussa värikokoelmassa on sisämaalisävyjen lisäksi myös kuusi valmiiksi suunniteltua sisustustyyliä ja niihin sopivat avainvärit: Klassinen, Boheemi, Ylellinen, Nostalginen, Kokeileva sekä Moderni.

Kaikki Tunne Väri -kokoelman kuusi sisustustyyliä sisältävät huolella valikoidun kokoelman monikäyttöisiä perusvärejä ja rohkeita tehostesävyjä, joiden avulla haluttu tunnelma on helppo toteuttaa kotona. Kodin sävyjen valinta on valmiiden väripalettien ansiosta entistä inspiroivampaa ja vaivattomampaa!
 

klassinen tyyli

Klassinen tyyli

Yhdistele neutraaleja sävyjä ja tyylikkäitä korostusvärejä klassisen ilmeen luomiseksi nykyaikaiseen kotiin. Luot aikaa kestävän sisustuksen suosimalla luonnollista väripalettia ja harkittuja yksityiskohtia. 

Haaveiletko ajattoman harmonisesta sisustuksesta? Hillityillä beigen, vaaleanharmaan ja valkoisen sävyillä tuot esiin kotisi klassisen puolen. Löydät juuri oikeat sävyt Tikkurilan Klassinen-tyylin väripaletista, jossa näiden neutraalien suosikkien rinnalle on tuotu eleganttia siniharmaata, ruskeaa ja tummanpunaista.

Lue lisää tyylistä ja siitä kuinka voit käyttää värejä sisustuksessa.

>> Tunne Väri – Klassinen tyyli

boheemi tyyli

Boheemi tyyli

Kotoisa, maanläheinen ja ajan kanssa rakennettu – boheemi sisustustyyli luonnonmateriaaleineen ja lämpimine värisävyineen on kylläinen ja kutsuva. Tämä tyyli saa persoonallisuutta mausteisista väreistä, uniikeista matkan varrella tehdyistä löydöistä ja huolettomista detaljeista.

Luo boheemi tyyli kiinnostavien sisustuselementtien ja laadukkaiden, aikaa kestävien sisustusmateriaalien avulla. Luo persoonallisia yhdistelmiä printeillä, kylläisillä väreillä ja tekstiileillä kuten päiväpeitteillä, pöytäliinoilla ja tyynyillä. Tuo kotiin eksoottisia esineitä, jotka puhuttelevat sinua – ja anna niiden kasvaa luonnollisesti kokoelmaksi, joka kuvastaa aidosti sinun persoonaasi.

Lue lisää tyylistä ja siitä kuinka voit käyttää värejä sisustuksessa.

>> Tunne Väri – Boheemi tyyli

ylellinen tyyli

Ylellinen tyyli

Ylellisyys – jo pelkkä sana vie mielen arvokkaisiin materiaaleihin, jalokiviväreihin ja loisteliaaseen sisustukseen. Loihdi kotiisi ylellinen tunnelma samettisen pehmeillä, tarkkaan valituilla maalisävyillä ja hienostuneilla elementeillä.

Ylellinen sisustus huokuu eleganssia ja glamouria. Voit tuoda tyylin kotiisi muutaman harkitun askeleen avulla – jopa kaikista tavanomaisimman tilan ilme muuttuu ylelliseksi, kun valitset seinille oikeat värit. Tikkurilan Ylellinen-tyylin väripaletista löydät täydelliset sävyt arvokkaaseen sisustukseen. Samettiset, vaaleat sävyt täydentyvät paletissa rikkailla korostusväreillä.

Lue lisää tyylistä ja siitä kuinka voit käyttää värejä sisustuksessa.

>> Tunne Väri – Ylellinen tyyli 

nostalginen tyyli

Nostalginen tyyli

Nostalgia – tuo sentimentaalinen kaipaus entisen ajan tai paikan onnellisuuteen – toimii herkullisena inspiraation lähteenä myös kodin muodonmuutoksessa. Ikoniset värit 1960-70 -luvuilta sitovat yhteen uuden ja vanhan.

Nostalgiset väripaletit ovat aina ajankohtaisia, joten käännä katseesi menneisyyteen ja valitse suosikkisi lempeän luonnonläheisistä sävyistä. Inspiroidu Tikkurilan Nostalgia-tyylistä, johon lukeutuu niin rauhoittavia hiekan ja ruskean sävyjä kuin murrettua punaista ja vihreää. 

Lue lisää tyylistä ja siitä kuinka voit käyttää värejä sisustuksessa.

>> Tunne Väri – Nostalginen tyyli

 

Tummalla roosalla maalattu eteinen, F497 Paperi, L392 Dukaatti, L419 Nektari

Kokeileva tyyli

Unohda vakava sisustus ja beige! Kokeileva tyyli rakentuu yllättävistä, eloisista ja katseenkääntävistä yhdistelmistä – ja pelottomasta värinkäytöstä. Tee kodistasi rohkeasti itsesi näköinen, ja tartu toimeen heti inspiraation iskiessä!

Kokeilevaan tyyliin sisustetut kodit ovat niitä, joista löydät yllättäviä sävyjä ikkunakehyksistä, lattialistoista ja tuunatuista huonekaluista, sekä rohkeita värivalintoja perinteisesti neutraaleilta pinnoilta. Tunnetko vaaleanpunaisen vaiheen olevan tuloillaan? Anna palaa!

Lue lisää tyylistä ja siitä kuinka voit käyttää värejä sisustuksessa.

>> Tunne Väri – Kokeileva tyyli

 

Moderni tyyli

Yksinkertaista ja tarkoin harkittua. Moderni sisustus voi olla neutraali ja minimalistinen, mutta se on silti kaukana tylsästä. Tämä nykyaikainen tyyli rohkaisee tarkkaan silmään ja itsevarmoihin, jopa rohkeasti kontrastoiviin valintoihin.

Minimalistinen ympäristö tarkoittaa, että kaikki katseet kääntyvät suosikkidetaljeihisi – anna persoonallisuutesi siis näkyä! Oli sitten kyseessä erityinen taideteos, veistoksellinen valaisin tai upeasti muotoiltu design-huonekalu, raikkaat neutraalit sävyt ja kontrastit luovat täydellisen taustan ajatuksella valituille esineille sekä materiaaleille. Ja jos olet todellinen minimalisti, pelkkä tarkoin sijoitettu rohkean sävyinen maalipinta riittää pukemaan yksinkertaisimmankin tilan.

Lue lisää tyylistä ja siitä kuinka voit käyttää värejä sisustuksessa.

>> Tunne Väri – Moderni tyyli

Kokeile Tunne Väri -kokoelman tyyliä helposti kotona

Tunne Väri -kokoelman sävyjä pääset kokeilemaan virtuaalisesti lataamalla Tikkurila Colour Master -sovelluksen, ja Colour It -sävytesterin testipurkeilla voit koemaalata jopa neliömetrin kokoisen alueen. Myös reilun kokoinen ja täsmällisesti sävyn toistava A4-värimalli auttaa sävyn hahmottamisessa. Anna värituotteidemme helpottaa päätöstäsi!

Tilaa värimateriaaleja >>
Lataa Colour Master -sovellus >>

Katso kaikki Tunne Väri -värikokoelman sävyt >>

 

Roosan sävyinen seinä ja puinen lipasto
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi