Tikkurilan ulkomaalit kestävämpään jälkeen

Tikkurilan ulkomaaleilla annat talollesi suojaa ja kauneutta vuosikymmenniksi eteenpäin - jopa sukupolvelta toiselle.

Jotkut asiat muuttuvat. Toiset eivät.

On mielenkiintoista seurata, kuinka asiat muuttuvat. Tarkastelemalla taloasi aika ajoin, huomaat, että talosi ympäristössä tapahtuu monia muutoksia ─ vuodenaika vaihtuu, pihapiiri ja luonto saavat uuden ilmeen. Muutoksista huolimatta Tikkurilan ulkomaalit kestävät vuodesta toiseen.

Haluaisitko matkustaa ajassa taaksepäin? 

Oletko maalannut talosi viimeisen 30 vuoden aikana? Näppärän pienen aikakoneemme avulla voit hypätä mihin tahansa vuoteen 1990-2023 välillä ja nähdä kuinka maailma on muuttunut sinä aikana, kun talosi maali on pysynyt samana. Vilkaise mitä merkittävää tapahtui sinä vuonna, kun sinä viimeksi maalasit talosi. 

 

Tiilitalomaali uutuus!

Tikkurilan uusi Brick House Paint -tiilitalomaali antaa talollesi uuden ilmeen muuttamatta tiilen alkuperäistä struktuuria tai sen ominaisuuksia. Tiilitalomaali on hengittävä ja sillä käsitelty pinta läpäisee hyvin vesihöyryä ja sopii eri tiilityypeille. Täyshimmeä maali on helppokäyttöinen ja se tekee pinnasta tasaisen kauniin. 

Ultra Classic - Kun haluat parasta puutalollesi

Ultra Classic on ollut suosittu valinta puujulkisivujen maalaukseen jo pitkään. Eikä mikään ihme, sillä Ultra Classic antaa talollesi kauniin puolihimmeän pinnan, joka kestää Suomen sääolosuhteita. Uusien ominaisuuksien ansiosta, Ultra Classicilla on nyt entistä parempi värin- ja kiillonkesto. Lisäksi Ultra Classicille myönnettiin Joutsenmerkki, joten se on entistäkin kestävämpi valinta. 

Sävytesterit puujulkisivulle

Suunnitteletko talon maalaamista uudella värillä? Varmistuaksesi oikeasta väristä, testaa pienillä ulkosävytestereillä sävyä etukäteen talosi julkisivulle. Näin näet, miltä väri näyttää juuri siinä ympäristössä, johon se tulee. 

Oletko öljyämässä terassia?

Kurkista terassisivullemme, josta löydät parhaat vinkit terassin öljyämiseen ja inspiraatiota värin valintaan. Lisäksi voit osallistua terassivisaan, jossa voit voittaa 500€ arvosta Tikkurilan ulkomaaleja. 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi