pariskunta ruskeaksi maalatun talon terassilla

Ystäviä ikuisesti

Huolehdi talostasi kuin rakkaasta ystävästäsi. Tikkurilan ulkomaalilla suojattu talo kestää kauniina vuosia.

Kuten vuosikymmeniä kestävä ystävyys, talosi tarvitsee rakkautta ja huolenpitoa vanhentuakseen arvokkaasti. Myrskyssä ja poutasäällä. Suojaamalla talosi Tikkurilan ulkomaalilla teet ympäristövalinnan ja nautit kauniista lopputuloksesta pitkään.

Tikkurilan ulkomaalit  Kestävämpään jälkeen.

Miten valita talollesi Se Oikea maali?

Talomaalin valinnassa voi askarruttaa niin väri kuin maalin ominaisuudet. Mutta ei hätää – olemme koonneet vinkit ja ohjeet, joiden avulla oikean tuotteen ja sopivan värin löytäminen on helpompaa. 

Onko se moderni Ultra Classic, joka on kehitetty kestämään pohjoisen ankaria sääolosuhteita, Suomen luotetuin talomaali Vinha, joka jättää puun puunsyyt kauniisti näkyviin vai kuultava, luonnonöljypohjainen Valtti Akvacolor, joka imeytyy hyvin puuhun? Kaikissa Tikkurilan ulkomaaleissa on paras mahdollinen kesto, joka suojaa taloasi ajan hammasta vastaan. 

Rottinkituoli beigen väristä puujulkisivua vasten

 

 

Valitse parasta puutalosi pintaan!

Ultra Classic talomaali 9 L

Ultra Classic Modernin puutalon valinta


Puolihimmeä Ultra Classic on moderni, pitkään uudenveroisena pintansa säilyttävä talomaali, jolla on erinomainen värin ja kiillon kestävyys. Se soveltuu tehdaspohjamaalattujen ulkoverhouslautojen pintamaalaukseen ja huoltomaalaukseen. Nyt saatavilla myös uudet kätevät purkkikoot 3,6 L ja 7,2 L. Löydä oma sävysi Ultra Classiciin Puutalot- värikartan lukuisista värivaihtoehdoista.
 

Lue lisää ja katso työohjeet

Vinha Suomen luotetuin Peittosuoja 


Vinhalla sivelet helposti puolihimmeää, alustan mukaan elävää suojaa niin uusille kuin vanhoille lauta- ja hirsipinnoille. Vinha antaa puupinnoille parhaan mahdollisen kestävyyden jättäen puunsyyt kauniisti näkyviin. Vinhan voit sävyttää niin Puutalot-värikartan vaihtoehtoihin tai valita oman luonnonläheisen sävysi Vinhan omasta värikartasta. 

Lue lisää ja katso työohjeet

Vinha peittosuoja 9 L
Valtti Akvacolor 9 L purkki

Valtti Akvacolor - Kuultavaa, säänkestävää pintaa
 

Luonnonöljypohjaisella Valtti Akvacolorilla sivelet kuultavaa säänkestävää pintaa lauta- ja hirsipinnoille ulkona ja suojaat puuta säärasituksilta hidastamalla kosteuden ja auringonvalon vaikutuksia. Kuultava jälki antaa talosi tai mökkisi kauniille puupinnalle ansaitun pääroolin. Tutustu Valtti Akvacoloriin sävytettäviin Kuultavat ulkovärit -värivalikoimaamme ja ihastu!


 

Lue lisää ja katso työohjeet

 

Sävytesteri

Helpota värin valintaa Colour It -sävytestereiden avulla!
 

Puutalojen julkisivujen värin valinnan avuksi suunniteltujen uusien Colour It -sävytestereiden avulla valinta on helpompaa! Pääset kokeilemaan ja tarkastelemaan sävyä etukäteen jopa neliömetrin kokoisella alueella juuri siinä ympäristössä, johon sävy tulee –  suhteessa maisemaan ja rakennuksen ympäristöön. 
 

Ulkosävytesterit ovat tilattavissa kaikista Puutalot-värikartan ja Deco Grey -värikartan peittävistä sävyistä.
 

Tilaa sävytesterit täältä! >>

5 vinkkiä puutalon maalaukseen

Tikkurilan asiantuntijoiden 5 vinkkiä puutalon maalaukseen – Näin onnistut!

Maalilinjan asiantuntijamme kokosivat 5 tärkeää vinkkiä, joiden avulla onnistut puutalon maalaamisessa.


Katso asiantuntijoiden vinkit

Talojen ja mökkien julkisivuvärien uudet ja vanhat suosikit

Neutraalit ja luonnonläheiset, etenkin tummat sävyt ovat viime vuosina olleet suosittuja ulkomaaleissa, eikä syyttä – ne istuvat kauniisti suomalaiseen maisemaan. Tikkurilan ulkomaaleilla maalaat puutalolle kauniin ja kestävän pinnan, etsit sitten modernia tai perinteistä ilmettä. Väriasiantuntijamme koostivat 6 suositun peittävän värin ympärille yhteensointuvat väriyhdistelmät, joilla voit helpottaa myös omaa valintaasi.

Jotta talon ilmeen päivitys ei jää puolitiehen, muista viimeistellä se vielä ikkunoiden ja ovien maalauksella. Tutustu helppoihin ohjeisiin ja sopiviin tuotteisiin täältä.

Lue inspiroivat vinkit talomaalin värin päivitykseen >>

Katso 6 suositun peittävän värin ympärille rakennettua yhdistelmää >>

 

värin valinta pyry
Värin valinta sinappi
Värin valinta korppi
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi