Inspiroivia tehosteseiniä Instagramista

Törmäsimme Instagramissa lukuisiin upeisiin tehosteseinäideoihin Tikkurilan sävyissä. Halusimme jakaa ne myös teidän kanssa, joten mikäli satut etsimään ideoita tehosteseinän maalaamiseen, jatka lukemista!

Utuisen pehmeä vihreä tehosteseinä lastenhuoneessa

@omenapuiden_alla kotona lastenhuoneessa on rauhallinen ja lempeä tunnelma. Huomio kiinnittyy tehosteseinään heti huoneeseen astuttaessa. Yleisön rakastama, harmaaseen taittuva vihreä V447 Serpentiini tuo väriä huoneeseen. Vaaleat pinnat heijastelevat kauniisti valoa tehden huoneesta avaran ja valoisan. Yhdistä Serpentiini vaaleisiin sävyihin, kuten valkoiseen tai beigeen ja luonnonmateriaaleihin.

Maanläheinen keltainen tehosteseinä makuuhuoneessa

@annnye maalasi 70-luvun asuntonsa makuuhuoneeseen täydellisesti yhteensopivan tehosteseinän maanläheisellä keltaisella X394 Lakeus. Vaalea sävy ja kaapiston peiliovet tekevät pienestä huoneesta avaramman ja valoisan. Juureva keltainen sointuu kauniisti tumman puisen lattian ja huoneen oven kanssa tehden tunnelmasta lämpimän ja kotoisan. 

Se täydellinen vihreä tehosteseinä makuuhuoneessa

@inspiroivakoti etsi makuuhuoneen tehosteseinään pitkään sitä täydellistä vihreää sävyä ja lopulta löysi sen sävytestereiden avulla. N448 Bonsai on kaunis metsäisä vihreä, joka tekee makuuhuoneen tunnelmasta rauhoittavan ja tasapainoisen. Vaikka Bonsai on suhteellisen tumma vihreä, vaaleat huonekalut ja tekstiilit tekevät huoneesta silti valoisan ja luovat kauniin kontrastin. 

Colour Master sovellus

Apua värin valintaan Colour Master -sovelluksella

Vaihda seiniesi väriä helposti ja kokeile, miltä näyttäisi pehmeä keltainen, rauhoittava sininen tai boheemi vihreä seinä. Sovelluksen seinien maalaus -toiminnolla näet etukäteen, miltä värimme näyttäisivät sinun seinilläsi.

Punertavan ruskea tehosteseinä keittiössä

@hiekkatiella kodin sydän on keittiö. Moderni keittiö erottautuu mustien tasojen puisilla yksityiskohdilla, raikkailla avohyllyillä, sekä punertavan ruskealla tehosteseinällä. S471 Etruski on hyvä taustaväri, sillä sen voi yhdistää moniin sisustustyyleihin ja muihin väreihin. 

Greige tehosteseinä ruokailutilassa

@anniblomqvis maalasi ruokailutilaansa harmaaseen taittavan beigen tehosteseinän sävyllä V484 Ajopuu. Neutraalin sävyinen tehosteseinä, kuten harmaa tai beige on suosittu ja klassinen valinta kotiin. Beige tehosteseinä tuo tilaan lämpöä ja kotoisuutta pelkkien valkoisten seinien sijaan. Beigeen on myös helppoa yhdistellä erilaisia värikkäitä sisustuselementtejä, kuten Anni on tehnyt. 

Klassinen beige tehosteseinä ruokailutilassa

@silkkiijasisustusta maalasi ruokailutilaansa tehosteseinän iki-ihanalla H484 Mulperilla. Kekseliäät rajaukset tekevät seinästä omaperäisen. Kokonaisuus on ihanan pehmeä, harmoninen ja rauhallinen. 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi