Veden vihreä olohuone

Virittäydy värien maailmaan

Vapauta kaikki aistisi ja löydä väri-inspiraation rikas maailma. Niin luonnossa, taiteessa ja muodissa kuin myös musiikissa.

Ilmiötä, jossa aistihavaintomme sekoittuvat ja muuntuvat toisiksi kutsutaan synestesiaksi. Kuten silloin, kun kuulet kappaleen, mutta koet värin. Me Tikkurilalla muutamme rakastetut sävelet uudeksi väri-inspiraatioksi. Tunne Väri -kokoelman 216 ainutlaatuista sävyä tarjoavat tilaisuuden tuntea kodin värit kaikilla aisteilla.

Sininen ja vihreä väripallo

Testaa, koetko musiikin väreinä

Moni luova nero kokee musiikin väreinä. Ilmiö on harvinainen, mutta voit kokeilla leikkimielisen testimme kautta, kumpi ruudussa näkyvistä sävyistä mielestäsi sopii paremmin ääneen, jonka kuulet. Vastaustesi perusteella luomme sinulle sopivan sävymaailman, jota voit hyödyntää kotisi seuraavassa maalausprojekteissa. Sävellä kotiisi täydellinen harmonia!

Täältä pääset testaamaan > 

Roosa seinä, jonka edessä puinen lipasto ja kukkia

Tunne väri -kokoelma

Tunne Väri -kokoelman 216 väriä auttavat toteuttamaan kotiin toiveidesi tunnelman. Löydät kokoelmasta helposti niin suurien pintojen yleissävyt kuin innostavat väripilkut ja korostusvärit. Inspiroidu sävyistä ja niistä koostetuista kuudesta erilaisesta sisustustyylipaletista.

Tutustu Tunne Väri -kokoelmaan >>

Kokeile värejä kodin seinille Tikkurila Colour Master -sovelluksella

Herätä sisustusideat eloon Tikkurila Colour Master -sovelluksella. Sovelluksen avulla voit kokeilla napin painalluksella, miltä eri värit näyttäisivät lastenhuoneen seinillä.

Lataa sovellus ja päästä luovuutesi valloilleen.

Lataa Google Playsta        
Lataa App Storesta

Tikkurila Colour Master -sovellus
Pieni 1,8 dl sävytesteripurkki

Varmista sävy A4-värimalleilla tai Colour It -sävytestereillä

Ennen lopullista valintaa, sävy kannattaa varmistaa juuri siinä tilassa, johon sävy tulee. Isommilla A4-värimalleilla värin valinta helpottuu, kun sävyllä on väritetty kerrallaan suurempi pinta. Sävytestereillä puolestaan kokeilet sävyä suoraan seinäpinnalle, jolloin maali toistaa sävyn ilman heijastuksia.

Tilaa värimateriaaleja kotiisi
Tilaa maalausinspiraatio sähköpostiisi
Tilaa uutiskirje 
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi