Tarinan väri - Voimaväri

Voimaväri

Sen oikean tunnistaa, kun sen kohtaa. Tuo oma voimavärisi osaksi kodin sisustusta.

Ryhti kasvaa kuin itsestään, hymynkare nousee huulille. Tuntuu kuin arki olisi myötätuulessa purjehtimista, tie avoinna ja tehty vain minua varten. Edes ylämäki ei hidasta tahtiani. Pienet asiat voivat totisesti tehdä päivästä paremman.

Meillä jokaisella on se yksi ja oikea. Se väri, joka tekee olosta aina paremman. Se, jonka pariin hakeutuu kuin huomaamattaan, johon pukeutuu kun kaipaa päivään piristystä ja lisää voimaa. Minulle se väri on punainen, erityisesti sen tummat ja dramaattiset sävyt. Kodissani punaisella on tietysti oma paikkansa. Se piristää yksityiskohdissa ja eteisen seinällä, sävynä M339 Tango. Se tervehtii minua, kun saavun kotiin ja saa minut hymyilemään. 

 

Inspiroidu tarinan sävyistä

 

tikk_home_colour_marmeladi_m326_fi_web.jpgtikk_home_colour_granaattiomena_m432_fi_web.jpgtikk_home_colour_nektari_481_fi_web.jpgtikk_home_colour_punajuuri_m425_fi_web.jpg

 

Mikä väri kertoo sinun tarinasi?

Löydä elämäsi sävy Tikkurilan uudistuneen Tunne Väri -kokoelman 216 väristä.
 

Tutustu Tunne Väri -kokoelmaan >>

TIlaa A4-värimalli

Varmista haluttu sävy isolla A4-värimallilla

Valittu sävy suositellaan aina tarkastamaan värilastujen avulla oman kohteen valaistuksessa. Isommat A4-kokoiset värimallit auttavat oikean sävyn valinnassa, kun valitulla sävyllä on väritetty kerrallaan suurempi pinta.

Tilaa A4-värimalli

Kokeile sävyä etukäteen Colour It -sävytesterillä

Sävytesterin avulla pääset kokeilemaan sävyä juuri siinä tilassa, johon sävy tulee. Suoraan seinäpinnalle maalattu maali toistaa värin ilman heijastuksia ja sävyä on helppo tarkastella eri vuorokaudenaikoina ja eri valaistusolosuhteissa.

Tilaa sävytesteri tästä

Kokeile sävyä etukäteen Colour It -sävytestereiden avulla
Olohuone, jota vasten pidellään käsissä kännykän näyttöä  Colour Master

Kokeile sävyä vaikka heti Colour Master -sovelluksella

Tunne Väri -kokoelman 216 sävyä pääset kokeilemaan virtuaalisesti kotiseinillesi vaikka heti lataamalla Tikkurila Colour Master -sovelluksen! 


Lataa Colour Master -sovellus >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi