Tarinani väri - Tyyneys

Tyyneys

Mielenrauhan hetkiä voi löytää läheltä ja kaukaa. Maalaa kotiisi ripaus tyyneyttä.

Kajakin keula halkoo jääkylmän meriveden pintaa. Mieli rauhoittuu aaltojen tuudituksessa ja arkimurheet vaipuvat meren pohjaan. En voi kuin ihailla tätä hetkeä ja luonnon kauneutta. Edessä avautuu maisema, jonka haluan taltioida niin, että voin palata siihen yhä uudestaan.

Muistan sen hetken kuin eilisen. Raikas ilma keuhkoissa ja kirpeä tuuli kasvoilla tunsin rauhoittuvani täysin. Halusin tallettaa sen rauhan, seesteisyyden ja luonnon kauneuden ja tuoda sen kotiini. Pelkkä valokuva ei riittänyt tuomaan tunnelmaa kotiini, joten maalasin makuuhuoneen, oman arkeni rauhan poukaman sävyllä, joka vie minut takaisin kajakkiin ihailemaan vuorimaisemaa ilman kiirettä mihinkään.

Inspiroidu tarinan sävyistä


tikk_home_colour_cumulus_y354_fi_web.jpgtikk_home_colour_valkama_k498_fi_web.jpgtikk_home_colour_nukkumatti_v431_fi_web.jpgtikk_home_colour_denim_492_fi_web.jpg

Mikä väri kertoo sinun tarinasi?

Löydä elämäsi sävy Tikkurilan uudistuneen Tunne Väri -kokoelman 216 väristä.
 

Tunne Väri kokoelma

TIlaa A4-värimalli

VINKKI! Varmista haluttu sävy ison A4-kokoisen värimallin avulla.

Valittu sävy suositellaan aina tarkastamaan värilastujen avulla oman kohteen valaistuksessa. Isommat A4-kokoiset värimallit auttavat oikean sävyn valinnassa, kun valitulla sävyllä on väritetty kerrallaan suurempi pinta.
 

Tilaa A4-värimalli

VINKKI! Kokeile sävyä etukäteen uusien Colour It -sävytestereiden avulla.

Sävytesterin avulla pääset kokeilemaan sävyä juuri siinä tilassa, johon sävy tulee. Suoraan seinäpinnalle maalattu maali toistaa värin ilman heijastuksia ja sävyä on helppo tarkastella eri vuorokaudenaikoina ja eri valaistusolosuhteissa.

Tilaa sävytesteri tästä

Kokeile sävyä etukäteen Colour It -sävytestereiden avulla
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi