Tarinani väri - Nuoruuden haave

Nuoruuden haave

Meillä kaikilla on haaveita, jotka kulkevat mukanamme. Insipiroidu värivalinnoissa unelmistasi.

Matka tutun pihatien läpi tuntuu silmät kiinni kulkiessa pitkältä. Jännitys kihelmöi vatsassa ja kädet hikoavat. Tuntuu kuin olisin jälleen pieni poika. Kun avaan silmät, en voi uskoa näkemääni. Nuoruuden unelmani on vihdoin toteutunut.

Kotini keittiön seinällä on vuosikaudet roikkunut taulu nuoruusvuosieni unelmien autosta, 1972 Mercury Cougarista. Seinän syvän keltainen sävy J392 Tuohus on lämmittänyt mieltä ja pitänyt yllä muistoa päivästä, jolloin testiajoin autoa auringon loistaessa kirkkaalla taivaalla. Tien päällä ollessani olen aina tuntenut olevani todella elossa, sitä tunnetta olen jäänyt kaipaamaan. En koskaan saanut autoa omaksi, en ennen tätä syntymäpäivääni. Nyt nuoruusvuosieni unelmasta on tullut totta.

Inspiroidu tarinan sävyistä


tikk_home_colour_tuohus_j392_fi_web.jpgtikk_home_colour_banaani_j302_fi_web.jpgtikk_home_colour_kirnuvoi_h392_fi_web.jpgtikk_home_colour_greippi_s302_fi_web.jpg

 

Mikä väri kertoo sinun tarinasi?

Löydä elämäsi sävy Tikkurilan uudistuneen Tunne Väri -kokoelman 216 väristä.

Tutustu Tunne Väri -kokoelmaan >>

TIlaa A4-värimalli

Varmista haluttu sävy isolla A4-värimallilla

Valittu sävy suositellaan aina tarkastamaan värilastujen avulla oman kohteen valaistuksessa. Isommat A4-kokoiset värimallit auttavat oikean sävyn valinnassa, kun valitulla sävyllä on väritetty kerrallaan suurempi pinta.
 

Tilaa A4-värimalli

Kokeile sävyä etukäteen Colour It -sävytesterillä

Sävytesterin avulla pääset kokeilemaan sävyä juuri siinä tilassa, johon sävy tulee. Suoraan seinäpinnalle maalattu maali toistaa värin ilman heijastuksia ja sävyä on helppo tarkastella eri vuorokaudenaikoina ja eri valaistusolosuhteissa.

Tilaa sävytesteri tästä

Tilaa Colour It -sävytesteri
Olohuone, jota vasten pidellään käsissä kännykän näyttöä  Colour Master

Kokeile sävyä vaikka heti Colour Master -sovelluksella

Tunne Väri -kokoelman 216 sävyä pääset kokeilemaan virtuaalisesti kotiseinillesi vaikka heti lataamalla Tikkurila Colour Master -sovelluksen! 


Lataa Colour Master -sovellus >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi