Tarinani väri - Mielitietty

Mielitietty

Ensitapaamisella jaetut hymyt ja katseet elävät muistoissa. Löydä inspiraatiota väreihin rakkaudesta.

Ensimmäinen jaettu katse, hymy ja sormien hipaisu. Kesäpäivän lämmin tuuli ja vanhan venevajan natina. Muisto kesän juhlista tuoksuu kedon kukilta, koivulta ja kesäsateelta. Silloin pellava rahisi lasien alla ja nauru kupli ilmassa pitkälle yöhön. Silloin me tapasimme, ihan sattumalta. Ja kuin varkain alkoi tarinamme.

Muisto ensikohtaamisesta, rakkauden ensi metreistä, nostaa hymyn huulille vielä vuosienkin jälkeen. Venevajan värin kohtaaminen arjessa nostaa mieleen haperoivat tanssiaskeleet, pamppailevan sydämen ja perhoset vatsassa. Lämmin vaaleanbeige sävy on osa meidän tarinaamme. Ensimmäisen yhteisen kodin värimaailmaa pohtiessa oli itsestäänselvää, että kodista löytyisi tuo meidän tarinamme sävy. Se sävy oli TIKB Tikkurilan beige.

Inspiroidu tarinan sävyistä

 


tikk_home_colour_mulperi_h484_fi_web.jpgtikk_home_colour_uni_x459_fi_web.jpgtikk_home_colour_ajopuu_v484_fi_web.jpgtikk_home_colour_laama_v466_fi_web.jpg

 

Mikä väri kertoo sinun tarinasi?

Löydä elämäsi sävy Tikkurilan uudistuneen Tunne Väri -kokoelman 216 väristä.
 

Tutustu Tunne Väri -kokoelmaan >>

 

Tilaa A4-värimalli

Varmista haluttu sävy isolla A4-värimallilla

Valittu sävy suositellaan aina tarkastamaan oman kohteen valaistuksessa. Isommat A4-kokoiset värimallit auttavat oikean sävyn valinnassa, kun valitulla sävyllä on väritetty kerrallaan suurempi pinta.
 

Tilaa A4-värimalli

Kokeile sävyä etukäteen Colour It -sävytesterillä

Sävytesterin avulla pääset kokeilemaan sävyä juuri siinä tilassa, johon sävy tulee. Suoraan seinäpinnalle maalattu maali toistaa värin ilman heijastuksia ja sävyä on helppo tarkastella eri vuorokaudenaikoina ja eri valaistusolosuhteissa.

Tilaa sävytesteri tästä

Colour It -sävytesteri
Olohuone, jota vasten pidellään käsissä kännykän näyttöä  Colour Master

Kokeile sävyä vaikka heti Colour Master -sovelluksella

Tunne Väri -kokoelman 216 sävyä pääset kokeilemaan virtuaalisesti kotiseinillesi vaikka heti lataamalla Tikkurila Colour Master -sovelluksen! 


Lataa Colour Master -sovellus >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi