Webinaari ammattilaisille.

PPG Tikkurila Akatemia Online

Tervetuloa PPG Tikkurila Akatemia Online -verkkokoulutukseen!

PPG Tikkurila Akatemia Online on Tikkurilan uudistunut verkkopohjainen koulutusalusta, jossa on mahdollista osallistua Tikkurilan maali- ja väriaiheisiin verkkokoulutuksiin.

Mikäli olet jo aikaisemmin rekisteröitynyt käyttäjäksi, voit siirtyä suoraan sisäänkirjautumaan osoitteeseen academy.ppg.com. Jos olet uusi käyttäjä, löydät rekisteröitymisohjeet alempaa tältä sivulta.

Kenelle PPG Tikkurila Akatemia Online on suunnattu?

Koulutusalusta tarjoaa koulutusta kaikille maalausalan ammattilaisille kuten jälleenmyyjille, maalareille, suunnittelijoille ja alan oppilaitoksille.

Mitä voin oppia kursseilla?

Kursseilla opit maalaustöiden suunnitteluun ja suorittamiseen liittyviä asioita, tutustut tuotteisiin sekä saat käyttökelpoisia vinkkejä.

Miten opiskelu tapahtuu?

Rekisteröidy aluksi palvelun käyttäjäksi alla olevien ohjeiden mukaisesti. Tämän jälkeen voit valita koulutusalustan kursseista haluamasi ja siirtyä opiskelemaan.

Kuinka rekisteröidyn palveluun?

Mikäli olet jo aikaisemmin rekisteröitynyt käyttäjäksi, voit siirtyä suoraan sisäänkirjautumaan osoitteeseen academy.ppg.com.

Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia palvelun käyttöön, aloita rekisteröityminen valitsemalla alla olevista sopivin nimike ja rekisteröidy alustan käyttäjäksi. Tervetuloa!

Suunnittelijat

Maalarit

Teollisen maalauksen ammattilaiset

Opiskelijat

Muut

Jälleenmyyjät:

Byggmax

Bauhaus

Carlson

Hankkija

Hartman

K-Rauta

Maalarimestarien Oy

Prisma

Prisma Rauta

Rautanet

RTV-Yhtymä

S-Rauta

Stark

Värisilmä

Muut jälleenmyyjät

 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi