Finngard Silicone Allweather

Vesiohenteinen, alkalinkestävä silikonimodifioitu akrylaattimaali, joka suojaa betonia kosteutta ja karbonatisoitumista vastaan. Finngard Silicone Allweather kuivuu nopeasti myös alhaisissa lämpötiloissa ja on kuivuttuaan heti sateenkestävä.

Avainlippu
CE
  • Heti sateenkestävä
  • Laaja käyttölämpötila-alue (+2 °C – +30 °C)
  • Laadukas lopputulos
  • 8 m²/l

Lopputulos

  • Täyshimmeä

Kuvaus

Vesiohenteinen, alkalinkestävä silikonimodifioitu akrylaattimaali, joka suojaa betonia kosteutta ja karbonatisoitumista vastaan. Finngard Silicone Allweather kuivuu nopeasti myös alhaisissa lämpötiloissa ja on kuivuttuaan heti sateenkestävä.


Ominaisuudet

Soveltuu betonipintojen ja sementtivahvojen rappauspintojen maalaukseen. Finngard Silicone Allweather kuivuu nopeasti myös alhaisissa lämpötiloissa ja on kuivuttuaan heti sateenkestävä. Varhainen sateenkestävyys ja laajempi käyttölämpötila-alue pidentävät maalauskautta. Soveltuu myös akryyli- ja silikonipohjaisten rappausten ja aiemmin maalatujen pintojen maalaukseen.


Käyttökohteet

Asuin-, liike-, teollisuus-, varasto-, parkkihalli- ym. rakennukset.


Riittoisuus

N. 8 m²/l kertalevitys. Riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan karkeus ja huokoisuus sekä maalausmenetelmä ja -olosuhteet.


Ohenne

Vesiohenteinen


Maalausolosuhteet

Maalattavan pinnan on oltava kuiva, lämpötilan vähintään +2 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 90 %. Maalaustyötä ei saa tehdä voimakkaassa auringonpaisteessa.


Pinnan esikäsittely

Maalaamaton pinta: Alustan tulee olla riittävän kuiva ja kovettunut ennen pintakäsittelyä. (Uudet betonipinnat ja kalkki-sementti- tai sementtivahvalla tasoitteella käsitellyt pinnat on annettava vanhentua vähintään 4 viikkoa.) Maalaamattomat pinnat puhdistetaan liasta, pölystä ja suoloista. Homehtuneet, sammaloituneet ym. pinnat pestään Tikkurilan Homeenpoistolla käyttöohjeen mukaisesti. Sileät ja lasimaiset betonipinnat tulee aina käsitellä mekaanisesti riittävän pintaprofiilin aikaansaamiseksi ja sementtiliiman poistamiseksi. Tarvittavat betoninkorjaukset, -paikkaukset ja -tasoitukset tehdään soveltuvilla tuotteilla käyttöohjeen mukaan. Aikaisemmin maalattu pinta: Pinnat puhdistetaan liasta, pölystä ja suoloista. Homehtuneet, sammaloituneet ym. pinnat pestään Tikkurilan Homeenpoistolla käyttöohjeen mukaisesti. Hilseilevät ja heikosti kiinni olevat maalikerrokset poistetaan. Poistomenetelmä valitaan alustan lujuuden ja poistettavan maalityypin mukaan (esim. teräsharjaus, kuumavesipainepesu tai vesi-hiekka pesu). Tarvittavat betoninkorjaukset, -paikkaukset ja -tasoitukset tehdään soveltuvilla tuotteilla käyttöohjeen mukaan.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Pinnat maalataan kahteen kertaan halutulla levitysmenetelmällä noudattaen tuoteselosteen ohjeita riittoisuudesta ja käsittelyolosuhteista. Maalia voidaan tarvittaessa ohentaa pohjamaalauksessa korkeintaan 5 % vedellä. Pintamaalaus tehdään ohentamattomalla maalilla.


Huoltomaalaus:

Finngard Silicone Allweatherilla maalatun pinnan huoltomaalaukseen soveltuvat Finngard 150, Finngard 500, Finngard Silikonihartsimaali, Finngard 1,5 H, Finngard 3,0 H ja Finngard Silikonihartsipinnoite.


Huoltomaalausohjeet

Likaantunut pinta voidaan pestä varovasti painepesulla ilman pesuainetta aikaisintaan yhden kuukauden kuluttua pintakäsittelystä. Pintaan saattaa jäädä pesusta pysyvä jälki, joten pesualue tulee rajata huomaamattomasti rakenteen linjojen mukaan. Irtonainen lika on suositeltavinta poistaa kuivana kevyesti pehmeällä harjalla ilman hankausta.


VOC

(cat A/c) max. 40g/l (2010). Finngard Silicone Allweather sisältää VOC max. 40 g/l.


Heti sateenkestävä

Finngard Silicone Allweather kuivuu nopeasti myös alhaisissa lämpötiloissa ja on kuivuttuaan heti sateenkestävä.

Product usp1prof_img
Finngard Silicone Allweather kestää sadetta

Laaja käyttölämpötila-alue (+2 °C – +30 °C)

Tuotteen laaja käyttölämpötila-alue, +2 °C – +30 °C, yhdistettynä varhaiseen sateenkestävyyteen mahdollistaa maalaustyön aloittamisen aikaisemmin keväällä ja työn jatkamisen pidemmälle syksyyn.

Product usp2prof_img
Laaja käyttölämpötila-alue.

Laadukas lopputulos

Finngard Silicone Allweather takaa erinomaisen peittävyyden sekä värin ja pinnan kestävyyden. Tuote muodostaa saumattoman, sileän pinnan ja on sävytettävissä satoihin eri sävyihin.

Product usp3prof_img
Finngard Silicone Allweather takaa erinomaisen peittävyyden sekä värin ja pinnan kestävyyden.
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi