Tikkurila Akatemia

Tikkurila Akatemia

Tutustu koulutustarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan! Tai astu sisään Akatemia Onlinen verkkokoulutuksiin vaikka heti. Kysy myös räätälöidyistä koulutuspaketeistamme ammattilaisasiakkaille.

Tikkurila Akatemia tarjoaa ammattilaisille kohdistettua pintakäsittelyalan koulutusta. Koulutusaiheet käsittelevät laajasti pintakäsittelyä eri näkökulmista ammattikuntaryhmät huomioiden. Monipuolisissa koulutuksissa on tarjolla tuorein tieto selkeässä paketissa esitettynä.

Kysy lisätietoja tla-paletti@ppg.com tai puh. 020 1912072.

 

KOULUTUKSET 2024

Tikkurila Akatemian koulutukset jatkuvat syksyllä 2024!

 

 

 

 

Ajankohtaista: Uusi di-isosyanaattien käyttöä koskeva koulutusvelvoite

Di-isosyanaattien teollisuus- ja ammattikäyttäjiltä vaaditaan jatkossa koulutus, joka tulee olla suoritettuna 24.8.2023 mennessä. Lue lisää ja katso lista Tikkurilan tuotteista, joita koulutusvaatimus koskee.  

Verkostoidu koulutuksissamme!

Koulutuksemme ovat suunnattu koko ammattikunnalle; suunnittelijoille, rakennuttajille, urakoitsijoille, teollisille maalareille ja maalimyyjille.

Tikkurila Akatemia

Webinaarit

Webinaarit ovat helppo ja nopea tapa oppia uutta. Webinaaritallenteet löydät Tikkurila Akatemia Online verkkokoulutusalustalta.

Tikkurila Akatemia

PPG Tikkurila Akatemia Online -verkkokoulutus

PPG Tikkurila Akatemia Online on verkkopohjainen koulutusalusta, jossa on mahdollista osallistua Tikkurila Akatemian tarjoamiin koulutuksiin omalta näyttöpäätteeltä. 

Tutustu verkkokoulutukseen >>

 

 

Tikkurila Akatemia

Lisätietoja paletti@tikkurila.com tai puh. 020 1912072
 

Tikkurila Akatemia
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi