Tikkurila Akatemia

Tikkurila Akatemia

Tutustu koulutustarjontaan ja ilmoittaudu mukaan

Tikkurila Akatemia tarjoaa ammattilaisille kohdistettua pintakäsittelyalan koulutusta. Koulutusaiheet käsittelevät laajasti pintakäsittelyä eri näkökulmista ammattikuntaryhmät huomioiden. Monipuolisissa koulutuksissa on tarjolla tuorein tieto selkeässä paketissa esitettynä.

Kysy lisätietoja paletti@tikkurila.com tai puh. 020 1912072

TULEVAT KOULUTUKSET
 

WEBINAARI: Betonilattiapinnoitteet

Ke 25.11.2020, klo 14.00 - 14.45
 
Webinaarin aiheena ovat Tikkurilan uusimmat betonilattioiden pinnoitukseen soveltuvat tuotteet, niiden käyttökohteet ja ominaisuudet. Esillä ovat mm. Cozy Floor, Temafloor 500M, Temafloor PU Color ja Temafloor PU Flex Color. Pääasiallinen kohderyhmä: Lattiaurakoitsijat ja lattiatuotteiden jälleenmyyjät.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen paletti@tikkurila.com. Lähetämme webinaarikoulutuksen osallistumislinkin kaikille koulutukseen ilmoittautuneille lähempänä koulutusta. Lisätietoja saat puhelimitse p. 020 191 2072. Tervetuloa!

Verkostoidu koulutuksissamme!

Koulutuksemme ovat suunnattu koko ammattikunnalle; suunnittelijoille, rakennuttajille, isännöitsijöille, urakoitsijoille, teollisille maalareille ja maalimyyjille.

Tikkurila Akatemia

Webinaarit

Webinaarit ovat helppo ja nopea tapa oppia uutta. Ajankohtaiset webinaarit löydät Tikkurila Akatemia Online verkkokoulutusalustalta.

Tikkurila Akatemia

 

 

Tikkurila Akatemia Online -verkkokoulutus

Tikkurila Akatemia Online on verkkopohjainen koulutusalusta, jossa on mahdollista osallistua Tikkurila Akatemian tarjoamiin koulutuksiin omalta näyttöpäätteeltä. Tikkurila Akatemia Onlinea on mahdollista käyttää myös älypuhelimella tai tabletilla. 

Tutustu verkkokoulutukseen >>

 

 

Tikkurila Akatemia

Lisätietoja paletti@tikkurila.com tai puh. 020 1912072
 

Tikkurila Akatemia
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi