Tikkurila arkkitehdit työstävät sisustuskonseptia.

Tietopankki suunnittelijoille ja arkkitehdeille

Tikkurilan tietopankki suunnittelijoille ja arkkitehdeille on apuna arkkitehtuurin ja sisustuksen luoville osaajille. Olipa kyseessä pintakäsittelyratkaisu tai väri, me autamme sinua luomaan tulevaisuuden ympäristöjä.

Tervetuloa suunnittelijoiden ja arkkitehtien tietopankkiin

Tikkurilan tietopankki suunnittelijoille ja arkkitehdeille toimii suunnittelutyön apuna. Ruoki luovuuttasi uusilla ideoilla, löydä uusimpia trendejä ja kasvata tietotaitoasi pintakäsittelyratkaisuista.

Työkaluja ja inspiraatiota suunnitteluun

Tietopankistamme löydät mm.

  • Ajankohtaisia ja hyödyllisiä artikkeleita
  • Työkaluja ja värimateriaaleja suunnittelun avuksi
  • Inspiraatiota ja uusia ideoita

Inspiroidu tarinoista ja kysy suoraan asiantuntijalta!

Tikkurilan Symphony värikartta.
Haluatko kuulla ensimmäisenä Tikkurilan tuoteuutuuksista, pysyä ajan tasalla alan tuoreimmista trendeistä ja inspiroitua innovaatioista? Liity mukaan sisäpiiriin ja tilaa Pro Insight -uutiskirjeemme.
Tilaa uutiskirje

Ajankohtaisia artikkeleita ja inspiraatiota

Henkilö pitelee kasvia vaalean kerrotalon julkisivun edessä.

Green Building – näin valitset maalituotteet kestävään rakentamiseen

Etsitkö tietoa ympäristöystävällisestä rakentamisesta? Hienoa, olet tullut oikealle sivulle. Tässä artikkelissa kerromme, mistä Green Buildingissa on kyse, mitä eri termit tarkoittavat ja mitä tulee ottaa huomioon kun suunnittelee kestävän kehityksen mukaista rakennusta. 

Lue koko artikkeli

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä Tikkurilan neuvontaan ammattilaisille. Me tarjoamme kattavat palvelumme käyttöösi ja autamme valitsemaan kohteeseesi sopivimmat pintakäsittelyratkaisut.
Ota yhteyttä

Liity mukaan sisäpiiriin!

Tikkurilan Pro Insight on rakentamisen, arkkitehtuurin ja sisustussuunnittelun ammattilaisille suunnattu uutiskirje, joka ilmestyy neljästi vuodessa. Kuulet meistä vasta, kun meillä on jotain kiinnostavaa kerrottavaa, emmekä koskaan jaa tietojasi kolmansille osapuolille.

Tilaa Pro Insight -uutiskirje suoraan sähköpostiisi:

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi