Arkkitehdit tarkastelevat Tikkurilan värimalleja.

Tietopankki arkkitehdeille ja suunnittelijoille

Tikkurilan tietopankki arkkitehdeille ja suunnittelijoille on apuna arkkitehtuurin ja sisustuksen ammattilaisille. Tietopankista löydät hyödyllisiä työkaluja ja ajankohtaisia sisältöjä suunnittelun tueksi.

Hyödyllisiä ratkaisuja arkkitehtien ja suunnittelijoiden työkalupakkiin

Kokosimme tietopankkiimme tarvittavia materiaaleja, työkaluja ja artikkeleita pintakäsittelyiden suunnitteluun, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen, eli tulevaisuuden ympäristöjen luomiseen. Myös asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa suunnitteluun, toteutukseen ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksessä. Meiltä saat apua ja tukea vaativimpiinkin projekteihin. 

 

Arkkitehti pitelee Tikkurilan Symphony-väriviukaa kädessään.

Tietopankkia päivitetään säännöllisesti, mutta jos haluat kuulla uutisista ensimmäisenä, pysyä ajan tasalla kiinnostavimmista asiakastarinoista, työkaluista ja tuoteuutuuksista, liity mukaan sisäpiiriin ja tilaa Pro Insight -uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirje

Vapauta luovuutesi Tikkurilan värien avulla 

Tikkurilan värit toistuvat tuhansissa väreissä. Aloita suunnittelu ja löydä oikeat sävyt digitaalisten värikokoelmiemme avulla. Kun haluat vertailla konkreettisesti eri sävyjä eri valaistusolosuhteissa ja ympäristöissä, voit tilata A5-värimallit, väriviuhkat ja värikartat ammattilaisten ja yritysasiakkaiden verkkokaupasta. Saatavilla on myös räätälöityjä pintanäytemalleja tilanteisiin, joissa valmiit värinäytemallit eivät riitä.

Kokosimme yhteen hyödyllistä tietoa väriosaamisesta ja väreistä maalimateriaalissa. Sukella sisään värien maailmaan ja opi hyödyllistä tietoa väreistä ja niiden havaitsemisesta.

Ajankohtaisia artikkeleita ja inspiraatiota

Tikkurila Cozy Floor julkisen tilan lattiapinnoitteena.
Tikkurila Cozy Floor julkisen tilan lattiapinnoitteena.

Betonilattiapinnoituksen kestävyys ja elinkaari lähtee suunnittelupöydältä

Miten löytää suunnittelukohteen vaatimukset täyttävä betonilattiapinnoite? Minkälainen pinnoite mihinkin käyttökohteeseen? Olemme koonneet suositellut betonilattiapinnoitusratkaisut käyttökohteiden mukaan, jolloin löydät helposti ja nopeasti suositellut tuotteet ja järjestelmät kohteeseen. Kaikki lattiapinnoiteratkaisumme tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden minimaalisilla ympäristövaikutuksilla. Asiakkaanamme voitkin luottaa siihen, että toimitamme korkean suorituskyvyn tuotteita, jotka pidentävät huoltovälejä ja vähentävät rakennusten ympäristövaikutuksia koko niiden elinkaaren ajan.

Lue lisää

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua suunnitteluun?

Asiantuntijamme ovat apunasi kaikessa suunnitteluun ja tuotteisiin liittyvissä asioissa. Me tarjoamme kattavat palvelumme käyttöösi ja autamme valitsemaan kohteeseesi sopivimmat pintakäsittelyratkaisut.

Ota yhteyttä

Liity mukaan sisäpiiriin – tilaa Pro Insight -uutiskirje suoraan sähköpostiisi!

Tikkurilan Pro Insight on rakentamisen, arkkitehtuurin ja sisustussuunnittelun ammattilaisille suunnattu uutiskirje, joka ilmestyy neljästi vuodessa. Kuulet meistä vasta, kun meillä on jotain kiinnostavaa kerrottavaa, emmekä koskaan jaa tietojasi kolmansille osapuolille.

 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi